Neoson Görüntüleme Merkezi yorumlar

Neoson Görüntüleme Merkezi yakın Asuman Eczanesi, Hakkı Yeten Caddesi, Nişantaşı, Teşvikiye Mahallesi, Dikilitaş Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34365

  • Adres: Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Cad Doğu İş Merkezi No:15 K:6 D:14, 34365 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 296 35 65
  • Web sitesi: neoson.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0552652, 28.9986671

Neoson Görüntüleme Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Neoson Görüntüleme Merkezi yorumlar

Çok uzun yıllardır kontrollerim için Dr. Hülya Hanım ile görüşürüm .Her karşılaşmamız da öncelikle güler yüzü, nezaketi ve mesleki bilgisi ile kendimi güvende hissetmeme neden olmuştur. Dr. Olarak kendisine duyduğum güvenden dolayı tüm … Daha fazla

Yaklaşık 20 yıldır tüm görüntüleme işlemlerimizi Neoson Görüntüleme Merkezi'nde yapıyoruz. Müthiş bir dikkat, özen ve son derece güven veren, ayrıca insani yaklaşımları ve ticari kaygı gütmeyen anlayışlarıyla ve şahane ekibiyle benzerini … Daha fazla

Açıldığı ilk günlerden beri eşim ve ben tüm kontrollerimizi Neoson’da yaptırırız. Gördüğümüz profesyonelce yaklaşımın yanı sıra bize gösterilen sıcak ilgi, her sorunumuzu takipteki titiz çalışma, ikimize de doktorun ayırdığı zaman, bizi ustaca yönlendirme açılarından daha iyi bir kuruluş düşünemiyoruz. Güvenimiz tam.

2023-09-25 Merve

Çok uzun yıllardır kontrollerim için Dr. Hülya Hanım ile görüşürüm. Her karşılaşmamızda öncelikle güler yüzü, nezaketi ve mesleki bilgisi ile kendimi güvende hissetmeme neden olmuştur. Dr. Olarak kendisine duyduğum güvenden dolayı tüm …

2023-09-25 Berk

Yaklaşık 20 yıldır tüm görüntüleme işlemlerimizi Neoson Görüntüleme Merkezi'nde yapıyoruz. Müthiş bir dikkat, özen ve son derece güven veren, ayrıca insani yaklaşımları ve ticari kaygı gütmeyen anlayışlarıyla ve şahane ekibiyle benzerini …

2023-09-25 Gülseren

Açıldığı ilk günlerden beri eşim ve ben tüm kontrollerimizi Neoson’da yaptırırız. Gördüğümüz profesyonelce yaklaşımın yanı sıra bize gösterilen sıcak ilgi, her sorunumuzu takipteki titiz çalışma, ikimize de doktorun ayırdığı zaman, bizi ustaca yönlendirme açılarından daha iyi bir kuruluş düşünemiyoruz. Güvenimiz tam.

2023-11-07 Ali

Açıldığı ilk günlerden beri eşim ve ben tüm kontrollerimizi Neoson’da yaptırırız. Gördüğümüz profesyonelce yaklaşımın yanı sıra bize gösterilen sıcak ilgi, her sorunumuzu takipteki titiz çalışma, ikimize de doktorun ayırdığı zaman, bizi ustaca yönlendirme açılarından daha iyi bir kuruluş düşüne

2023-10-02 Burak

Çok uzun yıllardır kontrollerim için Dr. Hülya Hanım ile görüşürüm. Her karşılaşmamızda öncelikle güler yüzü, nezaketi ve mesleki bilgisi ile kendimi güvende hissetmeme neden olmuştur. Dr. Olarak kendisine duyduğum güvenden dolayı tüm kontrollerimi rahatlıkla yaptırıyorum.

2023-10-02 Ayşe

Yaklaşık 20 yıldır tüm görüntüleme işlemlerimizi Neoson Görüntüleme Merkezi'nde yapıyoruz. Müthiş bir dikkat, özen ve son derece güven veren, ayrıca insani yaklaşımları ve ticari kaygı gütmeyen anlayışlarıyla ve şahane ekibiyle benzerini bulabileceğimiz bir yer.

2023-10-17 Mehmet

Kontrollerim için uzun zamandır Neoson Görüntüleme Merkezi'nde Dr. Hülya Hanım ile görüşürüm. Her karşılaşmamızda güler yüzü ve nezaketi ile pozitif bir deneyim yaşarım. Kendisine olan güvenimden dolayı hiç tereddüt etmeden kontrollerimi burada yaptırıyorum.

2023-10-22 Fatma

Neoson Görüntüleme Merkezi'ndeki tüm görüntüleme işlemlerimizi yaklaşık 20 yıldır yapıyoruz. Buradaki çalışanlar son derece dikkatli ve özenli bir şekilde hizmet veriyorlar. Aynı zamanda insana dürüst ve samimi bir şekilde yaklaşıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Ali

Eşim ve ben, Neoson'da açıldığı ilk günden beri tüm kontrollerimizi yaptırıyoruz. Çalışanlar bize son derece profesyonelce yaklaşıyorlar ve her konuda yardımcı oluyorlar. Ayrıca, bize gösterilen sıcak ilgi ve doktorun ayırdığı zaman da bizim için çok önemli.

2023-11-01 Zeynep

Çok uzun yıllardır kontrollerimi Dr. Hülya Hanım ile yapıyorum ve her seferinde kendimi güvende hissediyorum. Güler yüzü ve nezaketiyle rahatlatıcı bir ortam sağlıyor ve bana her konuda yardımcı oluyor.

2023-11-06 Can

Tıbbi görüntüleme işlemlerimiz için Neoson Görüntüleme Merkezi'ni tercih ediyoruz ve kesinlikle doğru bir karar verdiğimizi düşünüyoruz. Buradaki hizmet son derece güven verici ve kaliteli.

2023-11-11 Gül

Eşim ve ben, Neoson Görüntüleme Merkezi'nde tüm kontrollerimizi yaptırıyoruz ve oldukça memnunuz. Buradaki çalışanlar çok profesyonel ve bize her konuda yardımcı oluyorlar. Ayrıca, işlerini çok ciddiye alıyorlar ve sonuçlarımıza dikkatlice bakıyorlar.

2023-11-16 Ahmet

Çok uzun yıllardır Neoson Görüntüleme Merkezi'nde kontrollerimi yapıyorum ve her seferinde son derece profesyonelce ve dikkatli bir şekilde karşılanıyorum. Kendimi güvende hissetmemi sağladıkları için teşekkür ederim.

2023-11-21 Aysel

Neoson Görüntüleme Merkezi'ni yıllardır tercih ediyoruz ve son derece memnunuz. Buradaki çalışanlar işlerini son derece titizlikle yapıyorlar ve bize her konuda yardımcı oluyorlar. Tüm kontrollerimizi burada yapıyoruz.

2023-11-26 Hakan

Çok uzun yıllardır kontrollerimi Neoson Görüntüleme Merkezi'nde yapıyorum ve hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramadım. Buradaki doktorlar son derece profesyonel ve işlerini son derece iyi yapıyorlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Neoson Görüntüleme Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?