Neni Brasserie yorumlar

Neni Brasserie yakın Beyaz Akasya Sokağı, Caddebostan Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34728

  • Adres: Caddebostan, Haldun Taner Sk. No:7 D:1, 34728 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 533 380 38 56
  • Web sitesi: nenibrasserie.com
  • Enlem, Boylam: 40.9671797, 29.0654234

Neni Brasserie, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Neni Brasserie yorumlar

???? ???? Yeni favori mekan ???? ???? NENI BRASSERIE … Daha fazla

Ne zamandır Instagram'da reklamını görüp durduğum ve ziyaret etmek istediğim bir mekandı. Önüme daha çok kahvaltı reklamları düşse de akşam yemeği için gitmek kısmet oldu. İyi ki de böyle olmuş! Günün menüsünden seçtiğimiz her iki yemeğe de … Daha fazla

Mekan tasarımını ve hizmeti çok beğendim. Her şey kusursuz,büyük hesaplar ödeyip küçük yemekler yediğiniz mekanlardan değil. Ben porçini mantarlı makarnayı baya beğendim ama karabiber soslu dana kürekteki karabiber çoktu. İçkilerin yanında … Daha fazla

2023-09-21 Yeni favori mekan

Ne zamandır Instagram'da reklamını görüp durduğum ve ziyaret etmek istediğim bir mekandı. Önüme daha çok kahvaltı reklamları düşse de akşam yemeği için gitmek kısmet oldu. İyi ki de böyle olmuş! Günün menüsünden seçtiğimiz her iki yemeğe de … Daha fazla;

2023-09-21 Mekan tasarımını ve hizmeti çok beğendim

Her şey kusursuz,büyük hesaplar ödeyip küçük yemekler yediğiniz mekanlardan değil. Ben porçini mantarlı makarnayı baya beğendim ama karabiber soslu dana kürekteki karabiber çoktu. İçkilerin yanında … Daha fazla;

2023-10-20 Yeni favori mekan

Ne zamandır Instagram'da reklamını görüp durduğum ve ziyaret etmek istediğim bir mekandı. Önüme daha çok kahvaltı reklamları düşse de akşam yemeği için gitmek kısmet oldu. İyi ki de böyle olmuş! Günün menüsünden seçtiğimiz her iki yemeğe de çok beğendik. Lezzetleri harikaydı. Ayrıca mekanın tasarımı ve atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-20 Porçini mantarlı makarna beğenildi

Mekan tasarımını ve hizmeti çok beğendim. Her şey kusursuz, büyük hesaplar ödeyip küçük yemekler yediğiniz mekanlardan değil. Ben porçini mantarlı makarnayı baya beğendim ama karabiber soslu dana kürekteki karabiber çoktu. İçkilerin yanında herhangi bir ikramın olmaması dışında bir sıkıntı yaşamadık. Mekanı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 İyi hizmet

Personel çok yardımcı ve nazik. Yemekler de lezzetliydi. Mekanın tasarımı ve atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Mükemmel mekan

Mekanın yerini çok beğendim. Masa düzeni ve dekorasyon çok şık. Yemekler de gerçekten lezzetliydi. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-19 Güzel deneyim

Mekanın tasarımı çok güzeldi. Personel de çok ilgili ve yardımcıydı. Yemekler de lezzetliydi. Ancak biraz daha fazla seçeneğin olması güzel olabilir. Genel olarak memnun kaldık.

2023-11-24 Lezzetli yemekler

Mekanın tasarımı çok hoş. Personel de çok güler yüzlü ve yardımcı. Yemekler de lezzetli. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-29 Harika mekan

Mekanın tasarımı çok modern ve şık. Yemekler de harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle değer. Tavsiye ederim.

2023-12-04 Mükemmel deneyim

Personel çok ilgiliydi ve hızlı hizmet verdiler. Mekanın atmosferi çok güzel. Yemekler de lezzetliydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-12-09 Tavsiye ederim

Mekanın tasarımı çok güzel. Personel de çok ilgili ve hızlı hizmet veriyor. Yemekler de lezzetli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-14 Güzel atmosfer

Mekanın dekorasyonu çok güzel. Yemekler de lezzetliydi. Personel de çok ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Neni Brasserie?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?