Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti yorumlar

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti yakın Güzelhisar, Akyurt, Ankara, Central Anatolia Region, 06750

  • Adres: Güzelhisar, Çankırı Blv No:433, 06750 Akyurt/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 562 02 21
  • Web sitesi: steristar.com
  • Enlem, Boylam: 40.0733484, 33.0146589

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti yorumlar
2023-09-23 Ahmet

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti, Türkiye'deki en iyi tıbbi cihaz üreticisi. Ürettikleri cihazlar son derece kaliteli ve dayanıklı. Müşteri hizmetleri mükemmel ve personel çok profesyonel. Ambians ve dekor da çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Ayşe

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti'de geçen hafta bir tıbbi cihaz satın aldım ve deneyimim harikaydı. Personel çok yardımcı oldu ve ürün kalitesi muhteşem. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar alışveriş yapacağım.

2023-09-23 Mehmet

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti'de beklemek zorunda kaldım ama personel çok özveriliydi ve bana ne kadar süreceği konusunda düzenli güncellemeler sağladılar. Sonuçta bekleme süresine değdi çünkü aldığım cihaz mükemmel.

2023-10-08 Fatma

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti'yi ziyaret ettiğimde personel çok ilgili ve yardımseverdi. Atmosfer çok rahatlatıcı ve işletmenin genel deneyimi harikaydı. Ürünleri çok kaliteli ve fiyatlar da uygun.

2023-10-13 Ali

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti'de sevmediğim bir şey yok. Personel mükemmel, ürünler kaliteli ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle başka bir yerde tıbbi cihaz satın almayı düşünmem.

2023-10-18 Emine

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti'ye ilk defa gittim ve çok etkilendim. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. İlk izlenimim süperdi ve atmosfer çok hoştu. Ürünlerin kalitesi beklentilerimin üzerindeydi.

2023-10-23 Mustafa

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti'deki müşteri hizmetleri ve personel mükemmeldi. Bekleme süresi kısaydı ve ürettikleri cihazlar çok iyi yapılmıştı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle harika bir deneyimdi.

2023-10-28 Hatice

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti'de kaldığım süre boyunca personel çok dostane ve saygılıydı. Tesisler ve olanaklar mükemmeldi ve beklemem gereken süre çok kısaydı. Kesinlikle geri geleceğim.

2023-11-02 Hüseyin

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti'ye gittiğimde personel çok hoş karşıladı ve beni doğru şekilde yönlendirdi. Ürettikleri cihazlar çok kaliteli ve dayanıklı. Fiyatların da uygun olduğunu düşünüyorum.

2023-11-07 Zeynep

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti'nin işletme sahibiyle görüştüm ve çok yardımcı oldu. Personel çok profesyonel ve ürünlerin kalitesi şaşırtıcı. Fiyatlar da çok uygun. Harika bir deneyimdi.

2023-11-12 Okan

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti'den aldığım tıbbi cihaz tam beklentilerimi karşıladı. Müşteri hizmetleri çok iyi çalışıyor ve ürünlerin kalitesi harika. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Gül

Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti'ye gittiğimde beklemem gereken süre çok kısaydı ve personel çok yardımcı oldu. İlk izlenimim harikaydı ve ürünlerin kalitesi beni çok etkiledi. Fiyatlar da uygun.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Necati Kaya Tibbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?