NAVEK Okçuluk | Archery yorumlar

NAVEK Okçuluk | Archery yakın Rast Sokağı, Örnek Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34704

  • Adres: Örnek Mahallesi Cahar Dudayev Caddesi, Rast Sk. 5/A, 34704 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 565 22 27
  • Web sitesi: naveksport.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9952613, 29.0767369

NAVEK Okçuluk | Archery, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
NAVEK Okçuluk | Archery yorumlar

Uzun zamandır internet üzerinden alışveriş yapıyorduk bugün yerine gittik. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. İşimizi hemen halletdiler. Ferah bir ortam. Çok güzel dizayn edilmiş. Teşekkürler Navek....

Merhabalar, az önce ilk alışverişimi tamamladım. Web sitesinde hazır setlerin biri üzerinde ilave ve değişiklik yapmam gerekiyordu. Sağolsun müşteri destek ekibinden Ömer bey isteklerimi çok iyi şekilde yönlendirip sonuçlandırdı. Kafamda bir kaç soru işaretiyle başladığım alışverişimi tatmin bir şekilde bitirdim. Teşekkür ediyorum.

Navek sport dan uzun süredir alışveriş yapıyorum ve bazı alışverişlerimde sorunlar yaşadım birdaha alışveriş yapmayı düşünmüyordum aklıma telefonla iletişime geçerek sorunlarımı dile getirmek geldi aradım anlattım ve satıştan sorumlu Ömer … Daha fazla

2023-09-22 Ayşe Şahin

Uzun zamandır internet üzerinden alışveriş yapıyorduk bugün yerine gittik. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. İşimizi hemen halletdiler. Ferah bir ortam. Çok güzel dizayn edilmiş. Teşekkürler Navek.

2023-09-22 Ali Demir

Merhabalar, az önce ilk alışverişimi tamamladım. Web sitesinde hazır setlerin biri üzerinde ilave ve değişiklik yapmam gerekiyordu. Sağolsun müşteri destek ekibinden Ömer bey isteklerimi çok iyi şekilde yönlendirip sonuçlandırdı. Kafamda bir kaç soru işaretiyle başladığım alışverişimi tatmin bir şekilde bitirdim. Teşekkür ediyorum.

2023-09-22 Mehmet Yıldırım

Navek sport dan uzun süredir alışveriş yapıyorum ve bazı alışverişlerimde sorunlar yaşadım birdaha alışveriş yapmayı düşünmüyordum aklıma telefonla iletişime geçerek sorunlarımı dile getirmek geldi aradım anlattım ve satıştan sorumlu Ömer ile görüştüm sorunlarımla ilgilendi ve bana yardımcı oldu işinizi severek yaptığı belli oldu buna şahit olduktan sonra birdaha alışveriş yapmayı düşünmeye başladım teşekkürler

2023-10-07 Fatma Özcan

Mağazanızı çok beğendim. Personel sizinle ilgilenmek için can atmış gibi davranıyor ben hiç bir yerde bu kadar memnun kalmadım 5 yıldızı hakediyorsunuz. Ayrıca ürün çeşitliliği de çok iyi. İhtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz.

2023-10-12 Ahmet Eren

Kesinlikle tavsiye ederim. İnternetten alışverişe sıcak bakmayan biriyim ancak bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine NAVEK Okçuluk mağazasını ziyaret ettim. Çok teşekkürlerini ettim. Personel hem ilgili, hem de uzman. Hem kendi tecrübelerimi hem de arkadaşımın tavsiyelerini göz önünde bulundurarak çok kaliteli ve işlevsel bir ürün satın aldım.

2023-10-17 Elif Aydın

Bu mağaza uzun zamandır takip ettiğim ve alışveriş yapmak için sabırsızlıkla beklediğim bir yerdi. İnternet üzerinden gördüğüm ürünleri incelemek için mağazaya gittim ve mağazaya giriş yaptığımda kendimi çocukluğuma geri dönmüş gibi hissettim. Okçuluk merakım nedeniyle zamanımı unutup saatlerce mağazada geçtim. Personel çok ilgili ve yardımcı oldu ve doğru ürünü seçmeme yardımcı oldular. Harika bir deneyimdi ve mağazadan çok mutlu ayrıldım.

2023-10-22 Yusuf Karakaş

NAVEK okçuluk mağazasını bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı ve profesyonel. İhtiyacım olan her şeyi buldum ve çok kaliteli bir ürün aldım. Mağaza ve hizmet kalitesi 5 üzerinden 5 yıldızı hak ediyor.

2023-10-27 Şule Öztürk

NAVEK Okçuluk mağazasını arkadaşımın tavsiyesi üzerine ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Mağaza çok ferah ve düzenli bir şekilde tasarlanmış. Personel çok ilgili ve yardımcı oldu ve ihtiyacım olan ürünleri bulmama yardımcı oldular. Bu mağazayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Hasan Ayaz

NAVEK Okçuluk mağazasından birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve yardımcı oluyor. Ürünler kaliteli ve uygun fiyatlı. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-06 Emel Yılmaz

NAVEK Okçuluk mağazası çok güzel bir ortama sahip. Personel çok ilgili ve yardımcı. İhtiyacım olan ürünleri kolayca buldum ve güvenilir bir şekilde hizmet aldım. Teşekkürler NAVEK Okçuluk!

2023-11-11 Kadriye Kaya

Bu mağazayı uzun zamandır takip ediyordum ve sonunda ziyaret etme fırsatı buldum. Mağaza çok güzel tasarlanmış ve ferah bir ortama sahip. Personel çok ilgili ve yardımcı oldu. İhtiyacım olan ürünü bulmakta hiç zorlanmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Murat Can

NAVEK Okçuluk mağazasını bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ziyaret ettim ve çok etkilendim. Mağaza çok profesyonel bir şekilde tasarlanmış ve personel çok ilgili. İhtiyacım olan ürünü kolayca buldum. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim ve herkese tavsiye edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? NAVEK Okçuluk | Archery?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?