Natodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

Natodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yakın 846. Cadde, Cengizhan Mahallesi, Mamak, Ankara, Central Anatolia Region, 06270

  • Enlem, Boylam: 39.896946, 32.921858

Natodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Natodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

First of all, this business is one of the oldest businesses in this region. From its doctors to its employees, there is a family atmosphere and warmth. Hamdi Bey stands behind everything he does. Thank you fo …

their staff and doctors are really great people. From the day I started the treatment until the end of the treatment, they were understanding and patient with me. Many thanks to my brother hamdi, desire, nessihan and my doctors. …

I would definitely recommend a polyclinic with a very experienced and friendly staff. They are also very sensitive about hygiene. Thank them.

2023-09-19 Recep K.

Firması bu bölgenin en eski işletmelerinden biridir. Doktorlarından çalışanlarına kadar aile atmosferi ve samimiyet vardır. Hamdi bey yaptığı her şeyin arkasında durur. Teşekkür ederim.

2023-09-19 Aylin G.

Çalışanları ve doktorları gerçekten harika insanlar. Tedaviye başladığım günden tedavinin sonuna kadar anlayışlı ve sabırlıydılar. Hamdi kardeşime, arzuya, nessihana ve doktorlarıma çok teşekkür ederim.

2023-09-19 Seda B.

Çok deneyimli ve güleryüzlü bir ekibe sahip bir polikliniği kesinlikle tavsiye ederim. Hijyen konusunda da çok hassaslar. Kendilerine teşekkür ederim.

2023-10-04 Ali R.

Çok memnun kaldım. Güler yüzlü çalışanlar, ilgili doktorlar ve hijyenik bir ortam. Fiyat performans olarak da beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-09 Fatma E.

Tavsiye üzerine gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Hem doktorları hem de personeli çok ilgili ve bilgili. İyi bir deneyim yaşadım ve tekrar gideceğim.

2023-10-14 Emre S.

Hijyen konusunda titizlikle davranıyorlar. Çalışanlar güler yüzlü ve alanında uzman. Tedavi sürecinde her aşamada gerekli bilgilendirmeleri yapıyorlar. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-10-19 Özlem A.

İlk girişimden itibaren güzel bir karşılama ve sıcak bir atmosfer vardı. Personel ve doktorlar her zaman yardımcı oldular ve ihtiyaçlarımı karşıladılar. Teşekkürler.

2023-10-24 Can Y.

İlgili ve samimi doktorlar. Detaylı bir muayene sonrası gerekli tedavi süreci başlatıldı. Sonuçtan çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-29 Merve C.

Hem alanda uzman hem de çok nazik olan çalışanlar. Kendimi güvende hissettiğim bir yer oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Meltem S.

Personel ve doktorlar gerçekten güler yüzlü ve ilgili. Randevu sorunları yaşamadım ve tedavi sürecimde her adımda bilgilendirildim. Teşekkür ederim.

2023-11-08 Erdem K.

Son harfise gittiğimde çok memnun kaldım. Uygun fiyatlı, hijyenik ve güler yüzlü bir atmosfer. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-13 Esra D.

Yıllardır bu polikliniğe gidiyorum ve her seferinde memnuniyeti benim için en önemli şeydir. Kaliteli hizmet, hijyen ve güler yüz burada var. Tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Natodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?