Nar İmece Waldorf yorumlar

Nar İmece Waldorf yakın Özel Nisan Anaokulu, 26, Bereketli Sokağı, Kuzguncuk Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34674

  • Adres: Kuzguncuk, Bamyacı Sk. No:26, 34674 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 533 590 66 27
  • Web sitesi: kuzguncuknarimece.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0346486, 29.029921

Nar İmece Waldorf, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Nar İmece Waldorf yorumlar

Oğlumuz 2,5 yaşında oyun grubuna giderek tanıştı Nar İmece ve Waldorf metodolojisi ile. Şu an (2020) 4'e yaklaşıyor ve 1 seneden fazla süredir Nar İmece'de mutlu mesut yeni dünyalar keşfediyor. Ailesi olarak onun sıradan, tekdüze … Daha fazla

Waldorf pedagojisi ile tanıştığım ve bu yaklaşımı benimseyen insanlarla birlikte olduğum için çok mutluyum. Bir afrika atasözü var "otları çekerek uzatamazsın" çok yerinde bir atasözü bence günümüz sisteminde yaşayan insanlar için, çünkü … Daha fazla

Ben ana okulu waldorf ile bitirdim. Şu an 6. Sınıfa gidiyorum ama waldorf da okumak isterdim çünkü bu okul diyer okullardan farkı doğa ile iç içe her gün rüzgar, yağmur demeden dışarı çıkıyorlar. Benim en sevdiğim aktivite ekmek yapmaktı … Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Oğlumuz 2,5 yaşında oyun grubuna giderek tanıştı Nar İmece ve Waldorf metodolojisi ile. Şu an 4'e yaklaşıyor ve 1 seneden fazla süredir Nar İmece'de mutlu mesut yeni dünyalar keşfediyor. Ailesi olarak onun sıradan, tekdüze bir okulda değil de çok daha özel bir yerde olmasından dolayı çok memnunuz.

2023-09-20 Ahmet

Waldorf pedagojisi ile tanıştığım ve bu yaklaşımı benimseyen insanlarla birlikte olduğum için çok mutluyum. Bir afrika atasözü var 'otları çekerek uzatamazsın' çok yerinde bir atasözü bence günümüz sisteminde yaşayan insanlar için, çünkü Waldorf Eğitim Anaokulu bireylere ezberci sistemden çok daha farklı bir eğitim sunuyor. Çocuklar doğa ile iç içe büyüyor, yaratıcılık ve özgünlük ön plana çıkıyor. Çok memnunuz.

2023-09-20 Nazlı

Ben ana okulu waldorf ile bitirdim. Şu an 6. Sınıfa gidiyorum ama waldorf da okumak isterdim çünkü bu okul diğer okullardan farkı doğa ile iç içe her gün rüzgar, yağmur demeden dışarı çıkıyorlar. Benim en sevdiğim aktivite ekmek yapmaktı.

2023-10-05 Mehmet

Nar İmece Waldorf Eğitim Anaokulu, çocuğumuzun doğa ile iç içe büyümesini sağladığı için tercih ettik. Hem eğitim sistemi hem de okulun atmosferi çok güzel. Çocuğumuz burada hem öğreniyor hem de mutlu oluyor. Memnunuz.

2023-10-10 Gül

Gittiğim her yerde Nar İmece Waldorf Eğitim Anaokulu'nu öneriyorum. Çünkü çocuklarına doğayla bütünleşmiş, eğlenceli bir eğitim sunmak isteyen herkese öneririm. Hem çocuklar hem de veliler için harika bir yer.

2023-10-15 Ali

Nar İmece Waldorf Eğitim Anaokulu'nda çocuğumun güven içinde eğitim gördüğünü bilmek beni mutlu ediyor. Eğitimcilerin ilgisi, okulun atmosferi ve çocuklara sunulan fırsatlar benim için önemli. İyi bir deneyim.

2023-10-20 Hatice

En önemli noktalarımdan biri, çocuğumun güvende ve huzurlu hissettiği bir ortamda eğitim almasıydı. Nar İmece Waldorf Eğitim Anaokulu, bu konuda beklentilerimi karşıladı. İyi ki tercih etmişim.

2023-10-25 Hasan

Nar İmece Waldrotf Eğitim Anaokulu, çocuklara özgür bir ortam sunuyor. Doğa ile iç içe bir eğitim sistemi olan Waldorf pedagojisi, çocuğun her yönünü geliştiriyor. Çocuğum burada hem eğleniyor hem de öğreniyor. Memnunuz.

2023-10-30 Feyza

Nar İmece Waldorf Eğitim Anaokulu'nun atmosferi beni çok etkiledi. Çocuklar burada özgürce oyun oynayabiliyor, doğayla iç içe büyüyor. Hem eğitimciler hem de okul yönetimi çok ilgili ve başarılı. Tavsiye ederim.

2023-11-04 Murat

Nar İmece Waldorf Eğitim Anaokulu'nun çocuklara sunulan aktiviteler ve programlar gerçekten etkileyici. Çocuklar doğayla iç içe büyümekten çok keyif alıyorlar. Eğitimcilerin ilgisi de önemli. Memnunuz.

2023-11-09 Selin

Nar İmece Waldorf Eğitim Anaokulu'nda çocuğumun gelişimi beni mutlu ediyor. Hem eğitim sistemi hem de okulun atmosferi çok iyi. Çocuğum burada mutlu, sağlıklı ve özgüvenli büyüyor. Teşekkür ederiz.

2023-11-14 Emre

Nar İmece Waldorf Eğitim Anaokulu'nu tercih ettiğimiz için çok memnunuz. Eğitimcilerin ilgisi ve okulun atmosferi gerçekten harika. Çocuğum burada hem eğleniyor hem de öğreniyor. Teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Nar İmece Waldorf?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?