Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu İlkadım yorumlar

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu İlkadım yakın OMÜ Güzel Sanatlar Kampüsü, Atatürk Bulvarı, Kalkancı Mahallesi, Samsun, İlkadım, Samsun, Black Sea Region, 55030

  • Adres: Denizevleri, Adnan Menderes Blv. no:17, 55100 İlkadım/Samsun, Türkiye
  • Telefon: +90 362 445 29 85
  • Web sitesi: samsungenclikspor.com
  • Enlem, Boylam: 41.3240765, 36.3151137

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu İlkadım, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu İlkadım yorumlar

Keşif kampüsü sınavı için gittik. Güzel gayet rahat ulaşım imkanı olan harika bir lokasyonda.

Öncelikle merhabalar gayet güzel ben şuan aktif olarak basketbol kursuna gidiyorum hocaları vs. Baya bir ilgililer ben Gökhan hoca ile ders işliyorum gayette memnunum

Samsun gerçekten bir spor şehri. Küçükten büyüğe spora gönül veren herkes burada. Salonları geniş bir çok alternatif spor dalı. Benim kızım judo ya gönül verdi inanıyorum ki çok başarılı olucak.

2023-09-19 Sevgi

Keşif kampüsü sınavı için gittik. Güzel gayet rahat ulaşım imkanı olan harika bir lokasyonda.

2023-09-19 Gökhan

Öncelikle merhabalar gayet güzel ben şuan aktif olarak basketbol kursuna gidiyorum hocaları vs. Baya bir ilgililer ben Gökhan hoca ile ders işliyorum gayette memnunum.

2023-09-19 Ayşe

Samsun gerçekten bir spor şehri. Küçükten büyüğe spora gönül veren herkes burada. Salonları geniş bir çok alternatif spor dalı. Benim kızım judo ya gönül verdi inanıyorum ki çok başarılı olucak.

2023-10-04 Murat

Salonun havası gerçekten çok güzel. Geniş ve ferah bir salon. İçerisinde aletlerin hepsi ihtiyaçları karşılayabilecek kalitede. Oldukça temiz ve düzenli bir ortamı var. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-09 Fatma

Çok beğendim salonu. Güzel bir atmosferi var. Spor yaparken kendimi rahat hissediyorum. Her spor dalı için ayrı alanlar var ve her detay düşünülmüş. Ayrıca çalışanlar çok yardımcılar ve cana yakınlar. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-14 Özgür

İyi bir spor salonu. Üyelik fiyatları ortalama seviyede ve hizmet kalitesi bu fiyata göre çok iyi. Spor aletleri temiz ve iyi bakılıyor. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Yıldız

Oldukça memnun kaldığım bir spor salonu. İlk girişte personel çok ilgilendi. Alanlar geniş, temiz ve düzenli. Ekipmanlar yenileriyle değiştirilmiş ve ihtiyaca göre düzenlenmiş. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Mehmet

Salon geniş ve rahat. Antrenörler ilgili ve uzman. Eğitim programları oldukça profesyonel. Fiyatları da diğer spor salonlarına göre daha uygun. Son derece memnunum.

2023-10-29 Hande

Çok sevdiğim bir spor salonu. İçerisi ferah, temiz ve düzenli. Ekipmanlar oldukça kaliteli. Ayrıca çalışanlar samimi ve yardımcı. Az biraz da olsa fiyatları diğer salonlara göre daha uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-03 Cem

Çok iyi bir spor salonu. Alanlar temiz ve düzenli. Ekipmanlar güncel ve ihtiyaçları tam anlamıyla karşılıyor. Personel de oldukça ilgili. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-08 Esra

Spor salonu gerçekten güzel bir atmosfere sahip. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Çok başarılı antrenörlerle çalışma fırsatım oldu. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-13 Eren

Sporda farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için harika bir spor salonu. Geniş ve ferah alanları var. Ekipmanlar kaliteli ve bakımlı. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu İlkadım?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?