Mustafa Ayaz Museum and Plastic Arts Center Foundation yorumlar

Mustafa Ayaz Museum and Plastic Arts Center Foundation yakın Mustafa Ayaz Müzesi ve Kültür Merkezi, 25, Ziyabey Cd., Nasuh Akar Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06520

  • Adres: Nasuh Akar, Ziyabey Cd. No:25, 06520 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 285 89 98
  • Web sitesi: mustafaayaz.com
  • Enlem, Boylam: 39.9114451, 32.8213317

Mustafa Ayaz Museum and Plastic Arts Center Foundation, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mustafa Ayaz Museum and Plastic Arts Center Foundation yorumlar

Ankaraya geldinizde mutlaka ugrayin.. Türkiyenin tek özel sanat müzesidir ve dünyada çok az örneği vardır... Muhteşem bir tasarımı ve sunum örneği yaşayacaksınız Mustafa Ayaz'ın sanat ontolojisinde... Daha fazla

Mustafa Ayaz bildiğim kadarıyla kendi sattığı tüm resimlerini koleksiyon olarak toplayan tek Türk ressamımız. Onun eserlerinden oluşan müze de görülmeye değer.

Bu harika mekan Ankara ve Ankaralılar için büyük şans. Öğrenmek, yapmak, örnekleri incelemek ve bunları ferah huzurlu bir uzamda yaşamak.. Daha ne istenir?

2023-09-20 Ayşe

Ankaraya geldinizde mutlaka ugrayin.. Türkiyenin tek özel sanat müzesidir ve dünyada çok az örneği vardır... Muhteşem bir tasarımı ve sunum örneği yaşayacaksınız Mustafa Ayaz'ın sanat ontolojisinde...

2023-09-20 Mehmet

Mustafa Ayaz bildiğim kadarıyla kendi sattığı tüm resimlerini koleksiyon olarak toplayan tek Türk ressamımız. Onun eserlerinden oluşan müze de görülmeye değer.

2023-09-20 Fatma

Bu harika mekan Ankara ve Ankaralılar için büyük şans. Öğrenmek, yapmak, örnekleri incelemek ve bunları ferah huzurlu bir uzamda yaşamak.. Daha ne istenir?

2023-10-05 Ahmet

Mustafa Ayaz Müzesi, sanata meraklı olanlar için kaçırılmayacak bir yer. Mustafa Ayaz'ın eserlerini görebilir, onun sanat anlayışını deneyimleyebilirsiniz. Mekanın tasarımı ve sunumu da oldukça etkileyici.

2023-10-10 Sevgi

Mustafa Ayaz Müzesi'nde zaman çok hızlı geçiyor. O kadar çok güzel eser var ki, insan oturup saatlerce bakabilir. Müzenin havası da oldukça sakin ve huzurlu. Kesinlikle gidin!

2023-10-15 Ali

Mustafa Ayaz Müzesi'ne gitmek biraz zahmetli olabilir çünkü Ankaranın dışında bir yerde bulunuyor. Ancak, zahmete değer. Müzenin içi büyüleyici ve eserler gerçekten etkileyici. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Gül

Mustafa Ayaz Müzesi'nin mimarisi muhteşem. İçerideki dekorasyon ise son derece zarif ve estetik. Müzede sanatseverler için birbirinden güzel eserler yer alıyor. Kesinlikle görülmesi gereken bir yer!

2023-10-25 Ömer

Mustafa Ayaz Müzesi'nde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Resimlere dalmak o kadar keyifli ki, saatlerce orada vakit geçirebilirsiniz. Müzenin personeli de son derece yardımsever ve ilgili.

2023-10-30 Nur

Mustafa Ayaz Müzesi'nin giriş ücreti biraz yüksek olsa da, bu parayı mutlaka hak ediyor. Müze içindeki eserler gerçekten etkileyici ve değerli. Sanata ilgisi olan herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir mekan.

2023-11-04 Murat

Sanatseverler için Mustafa Ayaz Müzesi gerçekten bir hazine. Eşsiz eserlerle dolu bir mekan. Müzenin atmosferi de oldukça etkileyici. Eğer Ankara'ya yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.

2023-11-09 Deniz

Mustafa Ayaz Müzesi, güzel bir sanat deneyimi sunuyor. Eserler gerçekten etkileyici ve tasarım harika. Müze çalışanları da yardımcı ve bilgilendirici. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 İbrahim

Mustafa Ayaz Müzesi'ne gitmek için uzun bir yolculuk yapmak gerekebilir ama kesinlikle buna değer. Müze mükemmel bir tasarıma sahip ve içindeki eserler gerçekten etkileyici. Sanatseverler için harika bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mustafa Ayaz Museum and Plastic Arts Center Foundation?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?