Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi yorumlar

Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi yakın 10. Gül Sokak, Demirtaşpaşa, Demirtaşpaşa Mahallesi, Osmangazi, Bursa, Marmara Region, 16230

  • Adres: Demirtaşpaşa, 10. Gül Sk. No:47/49, 16300 Osmangazi/Bursa, Türkiye
  • Web sitesi: bbbgenclikkulubu.com
  • Enlem, Boylam: 40.188248, 29.070477

Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi yorumlar
2023-09-24 Ayşe

Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi mükemmel bir deneyim sunuyor. Çalışanlar son derece yardımcı ve profesyonel. Atmosfer rahat ve sıcak. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Mehmet

İlk izlenimim çok olumlu oldu. Eğitim Merkezi'nin içi çok güzel dekore edilmiş. Personel çok sıcakkanlı ve yardımsever. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yaptırdığınızda daha hızlı hizmet alabiliyorsunuz. Ücret karşılığında oldukça iyi bir deneyim sunuyorlar.

2023-09-24 Fatma

Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok profesyonel ve müşteri odaklı. Ortam ve dekorasyon çok hoş ve rahattı. İyi bir değeri var.

2023-10-09 Ahmet

Eğitim Merkezi'nin atmosferi çok sakin ve huzurlu. Personel çok yardımcı ve samimi. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapma imkanı sunuyorlar. Ücretler makul ve hizmet mükemmel.

2023-10-14 Emine

Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlü. Mekanın dekorasyonu çok modern ve şık. Fiyatlar oldukça makul.

2023-10-19 Hüseyin

Eğitim Merkezi'ne gittiğimde beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Personel çok profesyonel ve misafirperver. Mekanın dekorasyonu çok şık ve modern. Fiyatlar karşılığında çok iyi bir deneyim sunuyorlar.

2023-10-24 Ayşe

Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi çok güzel bir deneyim sunuyor. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Atmosfer çok rahat ve huzurlu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Mehmet

İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Eğitim Merkezi'nin dekorasyonu çok modern ve şık. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı sunuyorlar. Hizmet kalitesi çok iyi ve fiyatlar uygun.

2023-11-03 Fatma

Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok profesyonel ve müşteri odaklı. Ortam ve dekorasyon çok hoş ve rahattı. İyi bir değeri var.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?