Mürüvvet Peruk dış ticaret limitted şirketi yorumlar

Mürüvvet Peruk dış ticaret limitted şirketi yakın Ergenekon Caddesi, Cumhuriyet, Bozkurt Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34375

  • Adres: Cumhuriyet, Ergenekon Cd. No:28, 34380 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 291 60 05
  • Web sitesi: muruvvetperuk.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.052016, 28.985905

Mürüvvet Peruk dış ticaret limitted şirketi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mürüvvet Peruk dış ticaret limitted şirketi yorumlar

Kesinlikle eğitim mankenleri dedikleri işlemler maşa düz dalgala fön hepsi tutuyor çok memnun kaldım tavsiye ederim kuaförlük mesleği için çok büyük pratik hızlandırıcı..

Kesinlikle tavsiye ediyorum…Satılan saçlar bir harika hem kaliteli hemde piyasaya göre fiyatı uygun…ben kaynak yaptırmak için saç almıştım aylarca kullandım saçlardan gerçekten memnun kaldım…Ayrıca satış yapan Ertan bey işinde çok iyi , … Daha fazla

Güvenle tercih edilebilecek nadir yerlerden biri olduğu kanısındayım.Keratin kaynak yaptırdım ve gerçekten çok memnun oldum gerçek saçım gibi kimse ayırt edemiyor ve çok kullanışlı.Saç gerçekten mürüvet peruktan sorulur birde burdan tekrar tekrar teşekkür ederim:)

2023-09-22 Müge

Kesinlikle eğitim mankenleri dedikleri işlemler maşa düz dalgala fön hepsi tutuyor çok memnun kaldım tavsiye ederim kuaförlük mesleği için çok büyük pratik hızlandırıcı.

2023-09-22 Özlem

Kesinlikle tavsiye ediyorum…Satılan saçlar bir harika hem kaliteli hemde piyasaya göre fiyatı uygun…ben kaynak yaptırmak için saç almıştım aylarca kullandım saçlardan gerçekten memnun kaldım…Ayrıca satış yapan Ertan bey işinde çok iyi

2023-09-22 Ayşe

Güvenle tercih edilebilecek nadir yerlerden biri olduğu kanısındayım.Keratin kaynak yaptırdım ve gerçekten çok memnun oldum gerçek saçım gibi kimse ayırt edemiyor ve çok kullanışlı.Saç gerçekten mürüvet peruktan sorulur birde burdan tekrar tekrar teşekkür ederim:)

2023-10-07 Mustafa

Salonun olanakları ve imkanları gerçekten çok iyiydi. Personel de çok nazik ve yardımseverdi. Benim deneyimimden çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-10-12 Selin

Bu kuaför salonuna çok rahat ve hızlı bir şekilde girip hizmet aldım. Kadrosu gerçekten profesyonel ve işlerini çok iyi yapıyorlar. Kesinlikle öneririm.

2023-10-17 Ahmet

Mürüvet Peruk dükkanı çok şık bir ambiyansa sahip. İlk izlenimim gerçekten olumlu oldu ve kendimi çok rahat hissettim. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi.

2023-10-22 Elif

Randevusuz gelmeme rağmen beklemem hiç uzun sürmedi. Hanife hanım benim için hemen yer açtı ve çok kibar bir şekilde ilgilendi. Hizmet süresi de oldukça iyiydi.

2023-10-27 Ayhan

Verdiğim paraya kesinlikle değer. Hem hizmet kalitesi hem de ürün kalitesi çok iyiydi. Çalışanlar da çok profesyonel ve müşteriye odaklıydı.

2023-11-01 Gizem

Gittiğim en iyi Perukacıydı. Hem hızlı hem de profesyonel hizmet almak isteyen herkese tavsiye ederim. Ürünlerin kalitesi de gerçekten harikaydı.

2023-11-06 Yasin

Salonun dekoru gerçekten şık ve modern bir his veriyor. Çalışanlar da çok samimi ve profesyonel. Tüm deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-11-11 Ceyda

Uygun fiyatlara harika bir hizmet aldım. Beklemem gereken süre de oldukça kısaydı. Kesinlikle değerlendirilmeye değer.

2023-11-16 Mehmet

Mürüvet Peruk dükkanındaki müşteri hizmeti gerçekten harikaydı. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve her sorunu çözmeye çalıştılar. Çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mürüvvet Peruk dış ticaret limitted şirketi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?