MUBAKS Mutfak Banyo Aksesuar yorumlar

MUBAKS Mutfak Banyo Aksesuar yakın Atatürk Caddesi, Fırtına Mah., Zeytinlik, Ardeşen, Rize, Black Sea Region, 53400

  • Adres: Deniz, Atatürk Cd. No:350, 53400 Ardeşen/Rize, Türkiye
  • Telefon: +90 464 715 61 81
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 41.1896996, 40.9711626

MUBAKS Mutfak Banyo Aksesuar, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
MUBAKS Mutfak Banyo Aksesuar yorumlar
2023-09-18 Ayşe

MUBAKS Mutfak Banyo Aksesuar Mutfak Mobilyası Mağazası'dan çok memnun kaldım. Mağazanın atmosferi çok güzel ve zarifti. Personel çok yardımcı oldu ve beni iyi yönlendirdi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle burayı tavsiye ederim.

2023-09-18 Mustafa

Mutfak Mobilyası Mağazası'na ilk defa geldim ve hoş bir izlenim bıraktı. Mağazanın dekorasyonu çok güzel ve modern. Alışveriş deneyimim oldukça memnun ediciydi. Personel de oldukça yardımcıydı ve hızlı hizmet verdiler. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Ayrıca memnun kaldığım fiyatları da değerlendirdiğimde, Mutfak Mobilyası Mağazası'nın genel deneyiminden çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-18 Emine

Mutfak Mobilyası Mağazası'nın atmosferi oldukça sıcak ve davetkar. Bekleme süresi hiç yoktu ve rezervasyon yapmam gerekmedi. Personel nazik ve yardımcıydı. Alışveriş deneyimi oldukça etkileyiciydi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar çok uygun. Tüm çalışanlara teşekkür ederim ve burayı daha fazla kişiye tavsiye ederim.

2023-10-03 Ali

Bu mağazada birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde çok memnun kaldım. Mağaza şık ve modern bir atmosfere sahiptir. Personel her zaman çok yardımcı olmuştur ve iyi hizmet vermiştir. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar da uygun. Mutfak Mobilyası Mağazası'na her zaman güvenebilirsiniz.

2023-10-08 Feyza

MUBAKS Mutfak Banyo Aksesuar Mutfak Mobilyası Mağazası'nın ambiyansı oldukça güzeldi. Mağazaya girdiğim anda hoş bir atmosferle karşılaştım. Personel çok yardımcı oldu ve benim için mükemmel bir alışveriş deneyimi sağladı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle en yakın zamanda tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-13 Ömer

Mutfak Mobilyası Mağazası'ndan çok memnun kaldım. Mağaza dekorasyonu oldukça şık ve modern. Personel güler yüzlü ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Zeynep

Mutfak Mobilyası Mağazası'nın atmosferi çok hoştu ve beklemek için fazla zaman harcamadım. Personel yardımcı oldu ve iyi bir hizmet verdi. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da makul. Genel olarak, Mutfak Mobilyası Mağazası ile olan deneyimimden memnun kaldım.

2023-10-23 Ahmet

MUBAKS Mutfak Banyo Aksesuar Mutfak Mobilyası Mağazası'ndan oldukça memnun kaldım. Mağazanın atmosferi oldukça hoştu ve beni rahatlattı. Personel çok yardımcı oldu ve iyi bir hizmet sundu. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Bu mağazayı başkalarına da tavsiye ederim.

2023-10-28 Sevim

Mutfak Mobilyası Mağazası'ndan hoş bir izlenim aldım. Mağazanın dekorasyonu oldukça güzel ve modern. Personel çok nazik ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-07 Fatma

Mutfak Mobilyası Mağazası'ndan çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve personel çok yardımcı oldu. Fiyatlar da oldukça uygundu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-12 Hasan

MUBAKS Mutfak Banyo Aksesuar Mutfak Mobilyası Mağazası'dan çok memnun kaldım. Atmosfer çok hoştu ve personel yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Kesinlikle burayı tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? MUBAKS Mutfak Banyo Aksesuar?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?