Mr. B English Club yorumlar

Mr. B English Club yakın 2016/1. Sk., Mutlukent Mah., Mutlukent Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06800

  • Adres: Mutlukent Mahallesi Vadikent 90 Sitesi, 2016/1 Sokak No:4, Beysukent, 06800 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 850 840 8545
  • Web sitesi: mrbenglishclub.com
  • Enlem, Boylam: 39.8863179, 32.7154211

Mr. B English Club, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mr. B English Club yorumlar

Kızım 2. Sınıfa gidiyor ve İngilizceye karşı çok fazla ön yargısı vardı. Mr. B English Club ın okul sonrası programına başladıktan sonra Barış hocam ve kurumdaki öğretmenlerin ilgisi sevgisi ile kendini geliştirdi, İngilizce konusunda çok … Daha fazla

Bu yaz tatilimizin son derece kaliteli geçmesini sağlayan Mr. B English Club ailesine sonsuz teşekkür ederim. Kızım her gün çok mutlu bir şekilde gitti ve geldi. İngilizcesi çok gelişti, okul ödevlerini halletti, yeni arkadaşlıklar kurdu, … Daha fazla

Kızımın her sene yazın mutlaka gitmek için can attığı, aşırı keyif aldığı , tüm gün hem eğlenip hem de öğrendikleri ,kurucusu Barış Bey’in sürekli öğrencilerle birlikte olup, bizzat ingilizce etkinlikler yaptığı, türkçe konuşmanın yasak … Daha fazla

2023-09-30 Ayşe

Kızım 2. Sınıfa gidiyor ve İngilizceye karşı çok fazla ön yargısı vardı. Mr. B English Club ın okul sonrası programına başladıktan sonra Barış hocam ve kurumdaki öğretmenlerin ilgisi sevgisi ile kendini geliştirdi, İngilizce konusunda çok ilerleme kaydetti. Artık İngilizceyi severek öğreniyor.

2023-09-30 Mehmet

Bu yaz tatilimizin son derece kaliteli geçmesini sağlayan Mr. B English Club ailesine sonsuz teşekkür ederim. Kızım her gün çok mutlu bir şekilde gitti ve geldi. İngilizcesi çok gelişti, okul ödevlerini halletti, yeni arkadaşlıklar kurdu.

2023-09-30 Zeynep

Kızımın her sene yazın mutlaka gitmek için can attığı, aşırı keyif aldığı , tüm gün hem eğlenip hem de öğrendikleri ,kurucusu Barış Bey’in sürekli öğrencilerle birlikte olup, bizzat ingilizce etkinlikler yaptığı, türkçe konuşmanın yasak olduğu çok kaliteli bir dil okulu.

2023-10-15 Ahmet

Kızımı en iyi ingilizce dil bilgisi ve konuşma pratiği yapabileceği bir kuruma yazdırmak istedik. İnternette araştırma yaparken Mr. B English Club a denk geldik. Oldukça iyi bir deneyim oldu. Kızım ilgisini çeken birçok aktiviteye katıldı. Öğretmenleri de oldukça ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-20 Fatma

Çocuğum güvenli bir ortamda yeni arkadaşlar edinip öğrenme aşkı ile dolu bir süreç geçirsin diye Mr. B English Club a yazdırdım. Çok tercih ettiğim bir okul oldu. Öğretmenlerin profesyonelliği, ilgilenmeleri ve güler yüzlü yaklaşımları beni oldukça memnun etti. Çocuğum da çok mutlu ve gelişim gösterdi.

2023-10-25 Hüseyin

Kızımın İngilizce konusundaki zafiyetini gidermek için Mr. B English Club a yazıldık. İyi ki denk gelmişiz. Kızım çok istekli gitti, gün içerisinde de çok şey öğrendi. Öğretmenleri başarılı ve deneyimli. Okul sonrası etütleri de oldukça verimli geçiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-30 Gül

Bu okulun yaz programına kaydettirdiğim kızım, hem eğlendi hem de İngilizcesini geliştirme şansı buldu. Öğretmenler ilgi ve alakalı, aktiviteler eğlendirici. Çocukların vakit geçireceği iyi bir yer. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-04 Osman

Çocuğum her gün gülerek okula gitmek istedi, tatilde olmasına rağmen gönüllü devam etti. Bize çok güzel bir yaz tatili yaşatan Mr. B English Club a çok teşekkür ederiz. Kesinlikle beklentileri karşılayan bir dil okulu.

2023-11-09 Emine

Kızımın yaz tatilini İngilizce ile değerlendirmesini istedim ve çok doğru bir karar vermişim. Mr. B English Club ailesiyle tanışınca kızım İngilizceye daha da merak sardı. Eğitim kadrosu gayet yetenekli ve nitelikli insanlardan oluşuyor. Okul da her anlamda çok güvenli ve donanımlı.

2023-11-14 Mustafa

Her gün sevgiyle karşılandı kızım. Ona yeni şeyler öğrettiler ve İngilizce öğrenmesine, konuşmasına yardımcı oldular. Mr. B English Club ı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Pınar

Kızımın okul sonrası ihtiyaçlarını karşılayacak bir dil okulu araştırırken karşıma çıkan Mr. B English Club a yazdırdım. Her açıdan memnun kaldık. Deneyimli öğretmenler ve kaliteli etkinliklerle dolu bir süreç yaşadık. Kızım da İngilizceyi gerçekten sevdi.

2023-11-24 Serdar

Kızım Okul sonrası İngilizce almak istedi, bende araştırıp Mr. B English Club a yazdırdım. İyi bir tercih yaptığımızı söylemeliyim. Program oldukça dolu ve eğlendirici. Personel işini iyi yapıyor. Çocuğunuzun gelişimi için düşünebilirsiniz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mr. B English Club?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?