motomax yorumlar

motomax yakın Zübeyde Hanım Caddesi, İhsaniye Mah., İhsaniye Mahallesi, Amasya, Amasya, Black Sea Region, 05200

  • Adres: bahceler içi mahallesi zübeyde hanım caddesi parkevleri 86/c, 05100 merkez/Amasya, Türkiye
  • Telefon: +90 358 212 58 71
  • Enlem, Boylam: 40.66528, 35.834216

motomax, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
motomax yorumlar

Karadeniz turundan sonra dönüşte uğradığım aşırı ilgi sohbet ve muhabbetleriyle 5 yıldızı hakeden bir honda servisi . Titiz bir motosiklet kullanıcısı olarak gerçekten gereken hassasiyeti ve honda prosedürlerini dikkatli bir şekilde … Daha fazla

furkan kepenek kardeşim sana yazıyorum bu yorumu ben engin iş yeri sahibi yaptıgın yoruma çok üzüldüm sivastan kalkıp bakım için magazama gelmistiniz 2 motor cok iyi hatırlıyorum bakımlarınızı yapıp gonderdık 60km sonra bir inek carpıp … Daha fazla

2023-09-30 Bora

Karadeniz turundan sonra dönüşte uğradığım aşırı ilgi sohbet ve muhabbetleriyle 5 yıldızı hakeden bir honda servisi . Titiz bir motosiklet kullanıcısı olarak gerçekten gereken hassasiyeti ve honda prosedürlerini dikkatli bir şekilde yerine getirdiklerini görebiliyorum. Buradan aldığım güvenle bir sonraki bakıma gönül rahatlığıyla geleceğim.

2023-09-30 Engin

furkan kepenek kardeşim sana yazıyorum bu yorumu ben engin iş yeri sahibi yaptığın yoruma çok üzüldüm sivastan kalkıp bakım için mağazama gelmiştiniz 2 motor çok iyi hatırlıyorum bakımlarınızı yapıp gönderdik 60km sonra bir inek çarpıp motorun bozulması benim kabahatim değil

2023-10-15 Selin

Yıllardır motosiklet kullanırım ve birçok servise uğramışımdır. Ama Motomax Motosiklet Mağazası gerçekten en iyi hizmeti sunan yerlerden biri. Çalışanların ilgisi ve deneyimi süper!

2023-10-25 Tülin

Motomax Motosiklet Mağazası'ndan motosikletimi aldım ve çok memnunum. Personel çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamama yardımcı oldular. Harika bir deneyim yaşadım!

2023-10-30 Hakan

Motorumda yaşadığım bir sorun için Motomax Motosiklet Mağazası'na gitmek zorunda kaldım. İlgili ve uzman bir ekip tarafından karşılandım ve sorunun hızla çözülmesine yardımcı oldular. Teşekkür ederim!

2023-11-04 Ayşe

Motomax Motosiklet Mağazası'nın müşteri hizmeti harika! Çalışanlar her zaman güleryüzlü ve yardımsever. Ürün kalitesi de beklentilerimin üzerinde.

2023-11-09 Ali

Bakım için gelmiştim ve servis gerçekten işini çok iyi yapıyor. Motorum tertemiz ve sorunsuz bir şekilde teslim edildi. Kampaya da katıldım ve keyifli bir zaman geçirdim.

2023-11-14 Seda

Motomax Motosiklet Mağazası'nda ilk kez bir motosiklet satın aldım. Müşteri hizmetleri harikaydı ve seçimimde bana yardımcı oldular. Genel olarak çok memnunum.

2023-11-19 Mustafa

Motomax Motosiklet Mağazası'nda bir kez daha harika bir deneyim yaşadım. Uzman ekibi ve kaliteli ürünleriyle her zaman en iyi hizmeti sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-24 Meltem

Motomax Motosiklet Mağazası'ndan aldığım motosikletle çok mutluyum. Ürün kalitesi gerçekten harika ve servis mükemmel. Herkese tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? motomax?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?