Motoek motosiklet vespa & bmw servis yorumlar

Motoek motosiklet vespa & bmw servis yakın Ömer Efendi Sokağı, Kızıltoprak, Zühtüpaşa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34724

  • Adres: Zühtüpaşa Ömer Efendi Sokak 2a2 D:ükkan, 34724 Kadıköy, Türkiye
  • Telefon: +90 216 414 72 13
  • Web sitesi: motoek.com
  • Enlem, Boylam: 40.9864374, 29.0395464

Motoek motosiklet vespa & bmw servis, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Motoek motosiklet vespa & bmw servis yorumlar

İlk kez uğradığım Vespa servisinde Cüneyt Usta’ nın hem işçilik hem de ilgisinden memnun kaldım. çok teşekkür ediyorum

Cüneyt ustam alanında gerçekten bir numara. Samimi, anlayışlı ve işinin ciddi ustası. Vespa motorum için daha önce 2 farklı servis kullanmıştım, cüneyt ustam sonrası … Daha fazla

Vespa motorumu rodaj bakımı için getirdim. Sağolsun Cüneyt Bey ilgilendi ve çok yardımcı oldu. Bakım sonrası bana yapmam ve yapmamam gereken şeyler hakkında bilgi verdi. Fiyat konusunda da baya bir yardımcı oldu. Teşekkür ediyorum.

2023-09-27 Emrah

İlk kez uğradığım Vespa servisinde Cüneyt Usta’nın hem işçilik hem de ilgisinden memnun kaldım. Çok teşekkür ediyorum.

2023-09-27 Gizem

Cüneyt ustam alanında gerçekten bir numara. Samimi, anlayışlı ve işinin ciddi ustası. Vespa motorum için daha önce 2 farklı servis kullanmıştım, Cüneyt ustam sonrası oluşan kalite ve hızdan çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-27 Bilal

Vespa motorumu rodaj bakımı için getirdim. Sağolsun Cüneyt Bey ilgilendi ve çok yardımcı oldu. Bakım sonrası bana yapmam ve yapmamam gereken şeyler hakkında bilgi verdi. Fiyat konusunda da baya bir yardımcı oldu. Teşekkür ediyorum.

2023-10-17 Ahmet

Burada yaptırdığım bakım işleri genel olarak memnuniyetimi sağladı. Cüneyt Usta ilgili bir servisçi. İşini özenle yapıyor ve müşterileriyle ilgileniyor. Ancak bazen bekleme süreleri biraz uzayabiliyor.

2023-10-22 Aylin

Güzel bir servis deneyimi yaşadım. Cüneyt Usta işinde gerçekten uzman biri. Ayrıca servisin ve çalışanların ilgisi de gayet güzeldi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-27 Bora

Vespa motorumun bakımı için geldiğim Motosiklet Tamir Dükkanı'nda Cüneyt Usta'ya denk geldim. Gerçekten çok ilgili ve işinin ehli biri. Beklemek zorunda kaldığım süre biraz uzun olsa da sonuçtan memnun kaldım.

2023-11-06 Nuri

Burada yaptırdığım işlerin kalitesini beğeniyorum. Ayrıca Cüneyt Usta da çok ilgili ve müşteri memnuniyetine önem veriyor. Fiyatlar biraz yüksek olsa da genel olarak memnunum.

2023-11-11 Kamuran

Alanında uzman bir servis. Cüneyt Usta gerçekten işinin ehli biri. Servis hem temiz hem de düzenli. Burada yaptırdığım bakım işleri sonrası motorumun performansında ciddi bir iyileşme oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Çiğdem

Servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti konusunda gerçekten başarılılar. Burada yaptırdığım işler sonrası motorum daha iyi çalışmaya başladı ve sorunlarım çözüldü. Cüneyt Usta'ya teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Motoek motosiklet vespa & bmw servis?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?