Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi yorumlar

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi yakın Noodle House, 25, Akdoğan Sokağı, Serencebey, Cihannüma Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34022

  • Enlem, Boylam: 41.0477961, 29.0076592

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi yorumlar
2023-09-24 Ayşe

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi'ne geçen hafta gittim ve çok memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi gerçekten harikaydı. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyoneldi. Merkezin dekoru ve atmosferi çok hoştu. Yaptığım terapiden sonra kendimi çok iyi hissettim. Tüm olanaklar ve imkanlar oldukça iyiydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-24 Mehmet

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi'ne bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve memnun kaldım. Sunulan hizmetlerin kalitesi oldukça iyiydi ve verdiğim para karşılığında gerçekten değerli bir deneyim yaşadım. Çalışanlar ve personel son derece yardımsever ve profesyonel davrandı. Atmosfer ve dekorasyon çok hoştu, kendimi rahat hissettim. Tesisler ve imkanlar da oldukça iyiydi. Genel olarak, bu merkezden memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünebilirim.

2023-09-24 Fatma

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi'nde geçen ay bir deneyim yaşadım ve çok memnun kaldım. Hizmetlerin kalitesi oldukça iyiydi ve sunulan ürünlerin fiyatlarına gerçekten değerdi. Personel ve çalışanlar oldukça yardımsever ve profesyoneldi. Merkezin dekoru ve ambiyansı çok hoştu. Kendimi rahat ve huzurlu hissettim. Tesisler oldukça iyi donanımlıydı. Genel olarak, bu merkezi herkese tavsiye ederim.

2023-10-14 Zeynep

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi'ne geçen ay gitme fırsatı buldum ve genel olarak memnun kaldım. Hizmetlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları makuldü. Personel ve çalışanlar yardımsever ve dostça davrandı. Merkezin atmosferi sakin ve rahatlatıcıydı. Tesislerin durumu da gayet iyiydi. Benim deneyimim olumlu oldu.

2023-10-19 Ayhan

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi'nde birkaç kez deneyim yaşadım. Hizmetlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatları uygun. Çalışanlar profesyonel ve yardımseverdi. Merkezin atmosferi hoş ve rahatlatıcıydı. Tesisler geniş ve iyi donanımlıydı. Benim deneyimimle memnunum.

2023-10-24 Şeyma

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi'ne geçen ay gittim ve deneyimimden memnun kaldım. Hizmetlerin kalitesi iyi ve fiyatlar uygun. Personel ve çalışanlar yardımsever ve saygılıydı. Merkezin atmosferi sakin ve huzurlu. Tesisler ve imkanlar oldukça iyi. Genel olarak, bu merkezi tavsiye ederim.

2023-10-29 Emre

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi'ni bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Hizmetin kalitesi mükemmeldi ve fiyatları uygun. Personel son derece yardımsever ve profesyoneldi. Merkezin dekoru ve atmosferi çok hoş. Tesisler oldukça iyiydi. Genel olarak, bu merkezi tavsiye ediyorum.

2023-11-03 Elif

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi'ne giderek bir deneyim yaşadım. Hizmetlerin kalitesi iyiydi ve verdiğim para karşılığında değerli bir deneyim yaşadım. Personel ve çalışanlar yardımseverdi ve profesyoneldi. Atmosfer ve dekorasyon güzeldi. Benim deneyimim olumlu oldu.

2023-11-08 Özgür

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi'ni birkaç kez ziyaret ettim ve memnun kaldım. Hizmetlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatları uygun. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Merkez hoş bir atmosfere sahipti. Tesisler oldukça geniş ve iyi donanımlıydı. Genel olarak, bu merkeze tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-11-13 Derya

Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi'ne geçen hafta gittim ve oldukça memnun kaldım. Hizmetlerin kalitesi gayet iyiydi ve fiyatları makuldü. Çalışanlar yardımsever ve profesyonel davrandı. Merkezin atmosferi hoş ve rahatlatıcıydı. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi. Genel olarak, bu merkezi tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mora Biorezonans Terapi Zayıflama ve Sigara Bırakma Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?