Mokka Cafe House & Restaurant yorumlar

Mokka Cafe House & Restaurant yakın Kunduracilar Street, Kemerkaya Mahallesi, Trabzon, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61110

  • Adres: Kemerkaya, Ziyad Nemli Sanat Sk. 6a, 61100 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 300 60 60
  • Web sitesi: mokkalounge.com
  • Enlem, Boylam: 41.00625, 39.7284706

Mokka Cafe House & Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mokka Cafe House & Restaurant yorumlar

Öncelikle mekan dizaynı gayet şık ve modern. Arkadaşlarınız ya da aileniz ile oturabileceğiniz ortama sahip. Dışarı ve içeri olmak üzere fazlasıyla alan sunmaktalar. Çalışanları çok sıcak kanlı , sadece aşırı yoğunluktan kaynaklı içeri … Daha fazla

Nice cafe in the Meydan area of Trabzon city. You can enjoy the traditional Turkish coffee that tastes nice besides variety of hot and cold drinks and sweets. … Daha fazla

2023-09-26 Melike

Öncelikle mekan dizaynı gayet şık ve modern. Arkadaşlarınız ya da aileniz ile oturabileceğiniz ortama sahip. Dışarı ve içeri olmak üzere fazlasıyla alan sunmaktalar. Çalışanları çok sıcak kanlı, sadece aşırı yoğunluktan kaynaklı içeri...

2023-09-26 Ahmet

Nice cafe in the Meydan area of Trabzon city. You can enjoy the traditional Turkish coffee that tastes nice besides variety of hot and cold drinks and sweets.

2023-10-11 Ömer

Mekan güzel ve temiz. Müşteri hizmetleri ve personel dostça ve profesyonelce hizmet veriyor. Dekorasyon çok hoş ve modern. Fiyatları uygun ve ürünler kaliteli. Sadece rezervasyon yapmadan gitmek zor olabilir.

2023-10-16 Ayça

Harika bir mekan. Hem iç hem dış oturma alanlarına sahipler, kahveleri lezzetli ve servis hızlı. Personel samimi ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-26 Fatma

Çok hoş bir yer. Ortam çok sıcak ve samimi. Farklı seçenekleri olan bir menüsü var. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı hizmet veriyor. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-31 Kadir

Mokka Cafe House & Restaurant Restoran, Trabzon'un Meydan bölgesinde harika bir mekandır. İçinde ve dışında oturabileceğiniz güzel bir alanları vardır. Türk kahvesinin yanı sıra çeşitli sıcak ve soğuk içeceklerin ve tatlıların keyfini çıkarabilirsiniz.

2023-11-05 Elif

Mekanın dekorasyonu çok güzel ve modern. Çalışanlar çok yardımsever ve cana yakınlar. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları da iyiydi. Sadece rezervasyon önerilir, aksi takdirde bekleyebilirsiniz.

2023-11-15 Zeynep

Harika bir cafe. Atmosfer çok hoş ve rahat. Personel güler yüzlü ve hızlı hizmet veriyor. Kahveleri çok lezzetli. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mokka Cafe House & Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?