Modern Satranç Kulübü yorumlar

Modern Satranç Kulübü yakın 2127. Sokak, Barbaros Mahallesi, Yenişehir, Mersin, Mediterranean Region, 33150

  • Adres: Barbaros, 33150 Yenişehir/Mersin, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.7793783, 34.573862

Modern Satranç Kulübü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Modern Satranç Kulübü yorumlar

hoş ve nezih mekan

2023-09-27 Ayşe

Hoş ve nezih bir mekanda zaman geçirdim. Satranç kulübünün atmosferi oldukça sakin ve rahatlatıcıydı. Çalışanların samimiyeti ve ilgisi de çok iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-09-27 Ahmet

Modern Satranç Kulübü'ne ilk gittiğimde dikkatimi çeken en önemli şeylerden biri dekorasyondu. Gerçekten çok güzel ve şık bir şekilde dekore edilmiş. Satranç oyunlarının kalitesi de oldukça yüksek. Burası hem rahatlatıcı bir atmosfere sahip hem de satranç keyfi yaşayabileceğiniz bir mekan.

2023-09-27 Nazlı

Modern Satranç Kulübü'ndeki hizmet kalitesi gerçekten takdire şayan. Çalışanlar çok ilgili ve yardımsever. Hem satranç oyunları hem de kart oyunları için çeşitli seçenekler sunuyorlar. Buraya gelip zaman geçirmek gerçekten keyifli.

2023-10-12 Murat

Modern Satranç Kulübü'nün imkanları gerçekten çok iyi. Hem satranç tahtaları hem de kart oyunları için rahat ve kullanışlı alanlar bulunuyor. Farklı oyunlar oynamak için burayı tercih edebilirsiniz.

2023-10-17 Ebru

Modern Satranç Kulübü'ndeki genel deneyimim oldukça olumluydu. Hem kendim satranç oynadım hem de satranç turnuvalarını izleme fırsatı buldum. Her şey çok düzenli ve profesyonel bir şekilde yönetiliyor. Kesinlikle gidilmesi gereken bir yer.

2023-10-22 Deniz

Modern Satranç Kulübü'ne gittiğimde vakit kaybetmedim. Rezervasyon yaptırmama rağmen hızlı bir şekilde yerim hazırdı. Garsonlar da oldukça hızlı hizmet verdiler. Beklemek zorunda kalmamak çok güzeldi.

2023-10-27 Mehmet

Modern Satranç Kulübü'ne gittiğimde oldukça etkilendim. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Ortamın ve dekorasyonunun kalitesi gerçekten yüksek. Satranç oyunlarına olan ilgisi olanlar için ideal bir mekan.

2023-11-01 Gizem

Modern Satranç Kulübü'nde gerçekten güzel vakit geçirdim. Hem satranç hem de kart oyunları için farklı seçenekler bulunuyor. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir hizmet almak isteyenler için tavsiye ederim.

2023-11-06 Emre

Modern Satranç Kulübü'nde çalışanlar gerçekten çok yardımsever ve ilgililer. Satranç ve kart oyunları konusunda bilgili oldukları için isteğinize uygun oyunları seçip size yardımcı oluyorlar. Tek kelimeyle harika bir deneyim.

2023-11-11 Sevgi

Modern Satranç Kulübü'nün rezervasyon sistemi gerçekten işe yarıyor. Hızlı rezervasyon yapmak için telefonla aradığımda hemen bana yer ayırttılar. Herkesin yerini garantilemesine olanak sağlıyorlar.

2023-11-16 Kadir

Modern Satranç Kulübü'ne gittiğimde kendimi gerçekten iyi hissettim. Rezervasyon yaptırdığım için bekleme süresi olmadı. Hem satranç hem de kart oyunları için farklı masalar bulunuyor. Harika bir deneyim oldu.

2023-11-21 Nil

Modern Satranç Kulübü'ndeki atmosfer gerçekten sakin ve hoş. Hem satranç oynayabiliyor hem de arkadaşlarımızla keyifli vakit geçirebiliyoruz. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Modern Satranç Kulübü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?