Model Textil yorumlar

Model Textil yakın Sırmalı Sokağı, Zümrütevler Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34852

  • Adres: Zümrütevler, Canan Sk. 107 a, 34847 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.9393877, 29.1529788

Model Textil, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Model Textil yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Model Textil Tekstil Mühendisi şirketine çeşitli kumaşlar almak için gittim. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatları da makul seviyedeydi. Personel çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-09-28 Mehmet

Model Textil Tekstil Mühendisi'nde yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve uygun fiyatlıydı. Ayrıca personel çok yardımcı oldu ve tüm sorularıma cevap verdi. Mağazanın atmosferi çok hoştu ve huzurlu bir alışveriş deneyimi yaşadım. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-28 Fatma

Model Textil Tekstil Mühendisi'ni ziyaret ettiğimde, kaliteli ve çeşitli kumaş seçenekleri ile karşılaştım. Çalışanlar yardımcı ve profesyonel davrandı ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptı. Fiyatlar da oldukça uygun ve makuldi. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ali

Model Textil Tekstil Mühendisi'ne ilk defa gittim ve ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Mağaza çok temiz ve düzenliydi. Personel profesyonel ve nazikti. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da uygun seviyedeydi. Genel olarak, memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-18 Zeynep

Model Textil Tekstil Mühendisi'ne giderek kumaş almak istedim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da oldukça uygundu. Personel yardımcı ve güleryüzlüydü. Mağazanın atmosferi rahat ve hoştu. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-10-23 Mustafa

Model Textil Tekstil Mühendisi'nde yapılan alışverişimden oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun seviyedeydi. Personel yardımcı ve profesyonel davrandı. Mağazanın atmosferi rahat ve hoştu. Genel olarak, olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-28 Gül

Model Textil Tekstil Mühendisi mağazasına gittiğimde oldukça hoşnut kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun seviyedeydi. Personel yardımcı ve kibardı. Mağazanın atmosferi rahat ve sakin bir alışveriş deneyimi yaşattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Murat

Model Textil Tekstil Mühendisi ile çalışmak oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatları da uygun seviyedeydi. Personel yardımcı ve profesyonel davrandı. Mağazanın ambiansı çok hoştu ve rahat bir alışveriş deneyimi yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Havva

Model Textil Tekstil Mühendisi'nde yapılan alışverişimden oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun seviyedeydi. Çalışanlar yardımcı ve nazikti. Mağazanın atmosferi oldukça rahat ve sakin bir alışveriş deneyimi sunuyor. Genel olarak, çok memnun kaldım.

2023-11-12 Ahmet

Model Textil Tekstil Mühendisi'ne kumaş almak için gittim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da oldukça uygun seviyedeydi. Personel yardımcı ve profesyonel davrandı. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu ve tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-17 Emine

Model Textil Tekstil Mühendisi'nde yapılan alışverişimden oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da uygun seviyedeydi. Personel çok yardımcı oldu ve nazik davrandı. Herhangi bir bekleme süresi yaşamadım ve rahat bir alışveriş deneyimi yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Hasan

Model Textil Tekstil Mühendisi'ne gittiğimde oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul seviyedeydi. Çalışanlar yardımcı oldu ve tüm sorularıma cevap verdiler. Mağazanın atmosferi rahat ve hoştu. Genel olarak, olumlu bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Model Textil?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?