MODA VETERİNER KLİNİĞİ yorumlar

MODA VETERİNER KLİNİĞİ yakın 101, Mühürdar Caddesi, Moda, Caferağa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34710

  • Adres: Caferağa, Mühürdar Cd. No:101, 34710 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 336 46 96
  • Web sitesi: modaveteriner.com
  • Enlem, Boylam: 40.9864665, 29.0218552

MODA VETERİNER KLİNİĞİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
MODA VETERİNER KLİNİĞİ yorumlar

Güvenilir, deneyimli, kaliteli ve sıcacık bir klinik. Biricik bebeğimiz Liliana mayıs ayının ortlarında çok zorlu zamanlar geçirdi. … Daha fazla

İlk tecrübem oluyor Luna kızımla evime yürüme mesafesinde Veterinere götürdüm kızım sehbaya çıkınca Veteriner bey ordan almamı söyledi ve oraya bir daha gitmedim. Her yerde ödeme yapıyoruz zaten mühim olan samimiyeti hissedebilmek tafsiye … Daha fazla

Çetin hoca ve deneyimli ekibi 9 yaşında ki oğlumun dalak tümörünü erkenden teşhis edip çocuğumu hayata döndürdüler .İlgileri ve sevgileri için ne kadar teşekkür etsek az .Tüm detayları düşünen bu müthiş ekibi şiddetle tavsiye eder daha çocuklarımı başka yere emanet etmem .

2023-10-15 Feride

Güvenilir, deneyimli, kaliteli ve sıcacık bir klinik. Biricik bebeğimiz Liliana mayıs ayının ortlarında çok zorlu zamanlar geçirdi.

2023-10-15 Mehmet

Çetin hoca ve deneyimli ekibi 9 yaşında ki oğlumun dalak tümörünü erkenden teşhis edip çocuğumu hayata döndürdüler. İlgileri ve sevgileri için ne kadar teşekkür etsek az. Tüm detayları düşünen bu müthiş ekibi şiddetle tavsiye eder daha çocuklarımı başka yere emanet etmem.

2023-10-18 Yasemin

Çetin hoca ve deneyimli ekibi 9 yaşında ki oğlumun dalak tümörünü erkenden teşhis edip çocuğumu hayata döndürdüler .İlgileri ve sevgileri için ne kadar teşekkür etsek az .Tüm detayları düşünen bu müthiş ekibi şiddetle tavsiye eder daha çocuklarımı başka yere emanet etmem.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? MODA VETERİNER KLİNİĞİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?