Mobilya Kirala yorumlar

Mobilya Kirala yakın Cendere Caddesi, Hamidiye Mahallesi, Kâğıthane, Istanbul, Marmara Region, 34408

  • Adres: Hamidiye Mah. Cendere Cad. No: 85/1G, B-35, 34408 Kâğıthane/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 888 3232
  • Web sitesi: mobilyakirala.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0972501, 28.9812654

Mobilya Kirala, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mobilya Kirala yorumlar

Bodrum’daki yazlığım için salıncak kiralama vesilesi ile tanıştığım ekibinize, her aşamada bana gösterdikleri yakın ilgi, bilgilendirme, doğru yönlendirmeleri için çok teşekkür ederim. Özellikle yazlık evimde sorun olan depolama konusunu … Daha fazla

İnsanları dolandırmaktan öteye birşey değil. Bodrumdaki magzalarında yaptığım alışverişte mağzada gösterilen ürünle, getirilen ürün arasında cok büyük fark var ürünler yıpranmış ve kullanılmış deformeli Size tavsiyem üç beş kişinin tatlı yorumuna kanmayın.

Yıllardır yurtdışında olan bu sistemin sonunda Türkiye'ye de gelmesi güzel oldu. Sayelerinde geçici süreyle kiraladığımız evimizi uygun fiyata yepyeni ve kullanışlı mobilyalar ile döşedik.

2023-09-22 Serdar

Bodrum’daki yazlığım için salıncak kiralama vesilesi ile tanıştığım ekibinize, her aşamada bana gösterdikleri yakın ilgi, bilgilendirme, doğru yönlendirmeleri için çok teşekkür ederim. Özellikle yazlık evimde sorun olan depolama konusunu çözmeme yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. 5 yıldızı hak ediyorlar.

2023-09-22 Canan

Yıllardır yurtdışında olan bu sistemin sonunda Türkiye'ye de gelmesi güzel oldu. Sayelerinde geçici süreyle kiraladığımız evimizi uygun fiyata yepyeni ve kullanışlı mobilyalar ile döşedik. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı oldu. 4 yıldız veriyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mobilya Kirala?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?