Mitratur yorumlar

Mitratur yakın Şanlıurfa Bulvarı, Huzurevleri Mahallesi, Kayapınar, Diyarbakır, Southeastern Anatolia Region, 21080

  • Adres: Huzurevleri Mah Urfayolu Üzeri Ninova AVM Karşısı Aydınlar Ap. Altı No:1, 21070 Kayapınar/Diyarbakır, Türkiye
  • Telefon: +90 850 840 0021
  • Web sitesi: mitratur.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.9355456, 40.2022258

Mitratur, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mitratur yorumlar

Otobüslü Ege turuna katıldım. Daha önce deneyimlemediğim birşeydi 5 yıldızlı otel konseptı tercih ediyordum. Ama harika geçti. Dolu doluydu Mustafa bey Nur hanım çok ilgililerdi. Tur rehberleri özel olarak seçilmişti. Öğle yemekleri için … Daha fazla

15-20 Temmuz Olymos turlarına katıldım. Rehberlerimiz Ayşe Hanım ve Alattin Bey'in güleryüzleri, ilgi ve alakalarıyla dolu dolu ve eğlenceli bir gezimiz oldu ???? Renkli kişiliğiyle tura farklı bir enerji katan ve bizi güvenli bir şekilde … Daha fazla

3 gece 4 gün otobüs ile olimpos turuna katıldım. Mitratur ailesiyle yaptığım her turda her defasında daha fazla eğlendim. Tek başıma katılmama rağmen herkes ile samimi ve aile olduk. Kesinlikle herkese şidettle tavsiye ediyorum Gezmel Mitratur ile daha güzel ???? …

2023-09-21 Ebru

Otobüslü Ege turuna katıldım. Daha önce deneyimlemediğim birşeydi 5 yıldızlı otel konseptı tercih ediyordum. Ama harika geçti. Dolu doluydu Mustafa bey Nur hanım çok ilgililerdi. Tur rehberleri özel olarak seçilmişti. Öğle yemekleri için de güzel mekanlar seçmişlerdi. Herşey güzel mükemmeldi, teşekkürler Mitratur Seyahat Acentesi!

2023-09-21 Kerem

15-20 Temmuz Olymos turlarına katıldım. Rehberlerimiz Ayşe Hanım ve Alattin Bey'in güleryüzleri, ilgi ve alakalarıyla dolu dolu ve eğlenceli bir gezimiz oldu ???? Renkli kişiliğiyle tura farklı bir enerji katan ve bizi güvenli bir şekilde gezdirerek tatilimizi unutulmaz anılarla taçlandırdılar. Mitratur Seyahat Acentesi için teşekkürler!

2023-09-21 Deniz

3 gece 4 gün otobüs ile olimpos turuna katıldım. Mitratur ailesiyle yaptığım her turda her defasında daha fazla eğlendim. Tek başıma katılmama rağmen herkes ile samimi ve aile olduk. Kesinlikle herkese şidettle tavsiye ediyorum Gezmel Mitratur ile daha güzel ????

2023-10-06 Ayşe

Harika bir seyahat deneyimi yaşadık. Mitratur Seyahat Acentesi ekibi oldukça ilgili ve profesyonel. Rehberlerin anlatımları ve tur programı çok beğendik. Bu seyahatimizde gördüğümüz güzelliklere hayran kaldık. Çok teşekkür ederiz!

2023-10-11 Murat

Mitratur Seyahat Acentesi'nin düzenlediği tur harikaydı. Yemekler lezzetliydi, otel konforlu ve temizdi. Rehberlerimiz çok bilgililerdi ve tur boyunca bize çok yardımcı oldular. Herkese tavsiye ederim!

2023-10-16 Gül

Mitratur Seyahat Acentesi'yle güzel bir tatil geçirdik. Rehberlerimiz samimi ve yardımseverdi. Tur programı çok dolu ve eğlenceliydi. Herşey için teşekkürler!

2023-10-21 Serkan

Mitratur Seyahat Acentesi'nin düzenlediği turdan çok memnun kaldık. Rehberlerimiz profesyonel ve bilgi doluydu. Tur boyunca keyifli zaman geçirdik. Tekrar gitmek isteriz!

2023-10-26 Seda

Mitratur Seyahat Acentesi'ne katıldığımız turdan çok mutlu ayrıldık. Rehberlerimiz çok ilgili ve yardımcıydı. Tur programı çok güzeldi ve herşey düzenliydi. Teşekkür ederiz!

2023-10-31 Emre

Mitratur Seyahat Acentesi'yle harika bir tatil geçirdik. Rehberlerimiz harika insanlardı. Tur programı çok eğlenceli ve doluydu. Kesinlikle tavsiye ederiz!

2023-11-05 Selin

Mitratur Seyahat Acentesi'nin düzenlediği turdan çok memnun kaldık. Rehberlerimiz çok sempatik ve bilgililerdi. Tur programı çok güzeldi ve herşey düzenliydi. Tekrar gitmek isteriz!

2023-11-10 Mehmet

Mitratur Seyahat Acentesi'nin düzenlediği turdan çok memnun kaldık. Rehberlerimiz çok ilgili ve yardımcıydı. Tur boyunca keyifli ve eğlenceli zaman geçirdik. Herkese tavsiye ederiz!

2023-11-15 Nur

Mitratur Seyahat Acentesi'yle harika bir tatil geçirdik. Rehberlerimiz çok güler yüzlü ve samimiydiler. Tur programı çok dolu ve eğlenceliydi. Herşey için teşekkürler!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mitratur?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?