Mint Buz Pateni Kulübü yorumlar

Mint Buz Pateni Kulübü yakın Ümitköy Spor Kompleksi, No: 1, Ankaralılar Cd., Arı Blokları, Koru Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06810

  • Adres: Ümitköy Spor Kompleksi, 06810 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Web sitesi: team-mint.com
  • Enlem, Boylam: 39.8822688, 32.6819911

Mint Buz Pateni Kulübü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mint Buz Pateni Kulübü yorumlar

Burası harika, özellikle kaymayı seven insanlar için ama bugün ve dün karşılaştığım sorun şu ki, maçları olsaydı oynayamazdınız veya saat 3'ten veya 4'ten sonraydı, yapamazdı … Daha fazla

2023-09-29 Kadir

Harika bir deneyimdi, kaymayi sevenler icin ideal bir yer. Ancak maclarin saatleri uymuyor. Genellikle aksam saatlerinde oynanmasi gerekiyor.

2023-09-29 Ayşe

Mint Buz Pateni Kulübü'nde geçirdiğim zaman gerçekten harikaydı. Ortam çok güzeldi ve çalışanlar son derece yardımseverdi. Fiyat olarak da oldukça uygun bir yer. Tek sıkıntı maç saatlerindeki uyumsuzluk oldu. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-14 Cem

Çok güzel bir spor salonu. Paten kaymayı çok sevenler için ideal bir yer. Son iki gün maçları kaçırdık çünkü saatleri uymuyordu. Daha uygun saatlere koymaları iyi olurdu.

2023-10-19 Ahmet

Ortamın kalitesi gerçekten çok iyi. Fakat maçların saat planlaması konusunda sıkıntılar var. Hava kararmadan önce oyun oynanması gerektiği söylenmişti ancak hava daha aydınlıktı. Yine de genel olarak memnun kaldım.

2023-10-24 Zeynep

Mint Buz Pateni Kulübü'nde geçirdiğim zaman gerçekten çok keyifliydi. Uygun fiyatlarla harika bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ancak maç saatleri biraz sorunlu. İlerleyen saatlere alınsa daha iyi olurdu.

2023-10-29 Ali

Bu spor kulübü gerçekten harika. Çalışanlar çok cana yakın ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça uygun. Yalnızca maç saatlerine biraz daha dikkat edilirse daha iyi olur.

2023-11-08 Mehmet

Mint Buz Pateni Kulübü'nde geçirdiğim zaman inanılmaz keyifliydi. Ortam çok güzeldi ve çalışanlar son derece ilgili ve yardımseverdi. Sadece maç saatlerindeki sıkıntı için bir puan kırıyorum.

2023-11-18 Gökhan

Buz pateni yapmayı sevenler için harika bir kulüp. Fakat son iki gün maçları maalesef kaçırdık. Maç saatleri daha uygun olabilirdi.

2023-11-23 Büşra

Mint Buz Pateni Kulübü'nde geçirdiğim zaman gerçekten çok eğlenceliydi. Ortam çok güzeldi ve çalışanlar çok ilgiliydi. Ancak maç saatlerinin biraz daha düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mint Buz Pateni Kulübü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?