Midpoint Forum Bornova

Midpoint Forum Bornova yakın Forum Bornova, 372/6. Sokak, Kazımdirik Mahallesi, Bornova, Izmir, Aegean Region, 35100

  • Adres: Kazim Dirik Mah.372. Sk. Forum Bornova AVM E Block no: 103, 35100 Bornova, Türkiye
  • Telefon: +90 530 955 47 65
  • Web sitesi: midpoint.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.4498558, 27.2103309

Midpoint Forum Bornova, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Midpoint Forum Bornova yorumlar

Yeni ürünleri olan bir salata yedim. Tavuk dondurucudan çıkmıştı, çok kötüydü. (Dondurucudan değilse o tavuğu az da olsa yediğim için daha çok üzülürüm). Geri göndermek istemedim, salatayı yedim. Bekleme süresi uzundu, personel pek arkadaş canlısı değildi. Daha fazla

Uzun zamandır gelemediğim bir mekan. Yıllar sonra yeniden uğrama fırsatı buldum , hiçbir değişiklik yok . Aynı kalite , aynı çizgi , aynı lezzet. Fiyatlar normal , çalışanlar çok ama çok nazik , işini bilen profesyonel gençler . Müşteri portföyü her yaştan insandan oluşuyor , rahat bir mekan .

Geçtiğimiz hafta 2 kez gittiğim ve sonrasında bir daha asla gitmeyeceğime karar verdiğim mekan. Yemekler ve içecekler lezzetli fakat ilgi ve tavırları berbattı. Sipariş vermek için garsonlar ile denk gelebilmek çok zor. Gelseniz bile çok … Daha fazla

2023-09-18 Ali

Yeni ürünleri olan bir salata yedim. Tavuk dondurucudan çıkmıştı, çok kötüydü. Geri göndermek istemedim, salatayı yedim. Bekleme süresi uzundu, personel pek arkadaş canlısı değildi.

2023-09-18 Ayşe

Uzun zamandır gelemediğim bir mekan. Yıllar sonra yeniden uğrama fırsatı buldum, hiçbir değişiklik yok. Aynı kalite, aynı çizgi, aynı lezzet. Fiyatlar normal, çalışanlar çok ama çok nazik, işini bilen profesyonel gençler. Müşteri portföyü her yaştan insandan oluşuyor, rahat bir mekan.

2023-09-18 Burak

Geçtiğimiz hafta 2 kez gittiğim ve sonrasında bir daha asla gitmeyeceğime karar verdiğim mekan. Yemekler ve içecekler lezzetli fakat ilgi ve tavırları berbattı. Sipariş vermek için garsonlar ile denk gelebilmek çok zor. Gelseniz bile çok...

2023-10-03 Canan

Mekan temizliği ve hijyen kuralları konusunda oldukça başarılı. Yiyecekler lezzetli ve porsiyonlar doyurucu. Ancak, beklemek için uzun süreler harcamak gerekiyor. Personel güler yüzlü ve yardımsever.

2023-10-08 Cem

Ortam hoş ve ferah. Masalar arası yeterli mesafe sağlanmış. Yemekler lezzetli ve çeşitli. Fiyatlar ise uygun. Garsonların hizmeti iyi ve profesyonel. Tek eksik, bazen gürültülü olması.

2023-10-13 Deniz

Yemekleri güzel ama beklemek çok uzun sürüyor. Personel her zaman ilgili ve güleryüzlü. Restoranın atmosferi çok hoş, müzikler güzel. Fiyatlar ise biraz pahalı.

2023-10-18 Eda

Muhteşem lezzetler sunuyorlar. Yemekler taze ve lezzetli, servis hızlı. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteye değer. Personel ise çok kibar ve yardımsever.

2023-10-23 Emir

Oldukça kötü bir deneyimdi. Yemekler tatsız ve sunumları kötü. Garsonlar ilgisiz ve hizmetleri çok yavaş. Kesinlikle önermiyorum.

2023-10-28 Ebru

Mekanın dekorasyonu çok güzel ve modern. Yemeklerin lezzeti harika, özellikle et yemekleri favorim. Fiyatlar biraz pahalı ancak kaliteye değer. Personel güler yüzlü ve yardımsever.

2023-11-02 Ercan

Yemekler lezzetli ve taze. Fiyatlar makul. Ancak, servis biraz yavaş. Garsonlar ise sıcakkanlı ve yardımsever.

2023-11-07 Esra

Mekanın atmosferi çok hoş. Yemekler lezzetli ve sunumları güzel. Fiyatlar ise biraz pahalı. Garsonlar ilgili ve hizmetleri iyi.

2023-11-12 Ethem

Yemekler lezzetli ve doyurucu. Ancak, servis biraz yavaş. Fiyatlar ise uygun. Personel güler yüzlü ve yardımsever.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Midpoint Forum Bornova?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?