Mevlüt Yemekleri :Tadım Toplu Yemek yorumlar

Mevlüt Yemekleri :Tadım Toplu Yemek yakın Hisar Sokağı, Hasanpaşa Mahallesi, Sultanbeyli, Istanbul, Marmara Region, 34920

  • Adres: Hasanpaşa, Hasanpaşa Cad, Hisar Sk. No:58, 34920 Sultanbeyli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 599 53 32
  • Web sitesi: mevlutyemekleri.net
  • Enlem, Boylam: 40.9677547, 29.246989

Mevlüt Yemekleri :Tadım Toplu Yemek, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mevlüt Yemekleri :Tadım Toplu Yemek yorumlar

Tadım Toplu Yemek ailesi olarak tüm müşterilerimize en iyi lezzeti sunmak için her zaman iyi veya köyü günlerinizde yanınızda olmaya devam edeceğiz afiyet olsun

En iyiler için Alternatif yoktur, mevlüt yemeği için sipariş verdik hem lezzetli ve sıcak geldi yemek, siparişi fazla söyleyin çünkü Lezzeti bağımlılık yapıyor ???? …

Ablamın vefat Mevlüdüne tavuklu pilav siparişi internetten bulup verdim çok tedirginim acaba nasıl bir lezzet pilav gelecek diye fakat boşuna tedirgin olmuşum harika bir tavuklu pilav tatlı ayran geldi ve mevlüt bitene kadar sıcaklığını … Daha fazla

2023-09-21 Fazilet

Tadım Toplu Yemek tesisinin ilk izlenimi ve atmosferi oldukça hoştu. Personel dostça ve yardımseverdi. Genel deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Yemeklerin kalitesi harikaydı ve fiyatları makuldi. Tesisin tüm olanakları da çok iyiydi. Benim kişisel deneyimim harikaydı. Rezervasyon yaptırmam gerekmeksizin hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ambiyans ve dekorasyon da oldukça etkileyiciydi.

2023-09-21 Ayşe

Tadım Toplu Yemek tesisindeki deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Personel cana yakın ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti mükemmeldi ve sıcak servis edildi. Siparişi fazla verme tavsiyesinde bulundular çünkü lezzeti bağımlılık yapabiliyormuş, doğruymuş!

2023-09-21 Gizem

Ablamın vefat Mevlüdü için Tadım Toplu Yemek'ten tavuklu pilav siparişi verdim. Tedirgin oluyordum, nasıl bir lezzet geleceği konusunda endişelerim vardı. Ama boşuna endişelenmişim. Harika bir tavuklu pilav ve lezzetli ayran geldi. Sıcaklığını koruyu iyi yapmışlar. Mevlüt bitene kadar lezzeti güzel bir şekilde sürdü.

2023-10-06 Emre

Tadım Toplu Yemek hizmetinden çok memnun kaldım. Yemekler lezzetli ve sıcak servis edildi. Sipariş verirken fazladan söyleyin çünkü yemeklerin lezzeti bağımlılık yapabiliyor! Kış aylarında tercih etmek için harika bir seçenek.

2023-10-11 Cemil

Tadım Toplu Yemek tesisindeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel samimi ve yardımseverdi. Yemeklerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar makuldü. Tesisin olanakları da çok iyi düzenlenmişti. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-10-16 Gamze

Tadım Toplu Yemek hizmeti oldukça kaliteliydi. Yemeklerin tadı harikaydı ve sıcak servis edildi. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel de oldukça yardımcı oldu. Tesisin tüm olanaklarından faydalandım ve memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Bekir

Tadım Toplu Yemek tesisindeki deneyimim olumlu oldu. Personel dostça ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Fiyatlar biraz pahalı gelebilir ama verilen hizmetin kalitesi bu fiyata değer. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-10-26 Selin

Tadım Toplu Yemek tesisindeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel cana yakın ve yardımseverdi. Yemeklerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar uygun. Tesisin tüm olanaklarını memnuniyetle kullandım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Murat

Tadım Toplu Yemek tesisindeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel samimi ve yardımseverdi. Yemeklerin tadı mükemmeldi ve sıcak servis edildi. Fiyatlar da oldukça makul. Tesisin olanakları da çok iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-05 Gül

Tadım Toplu Yemek tesisinden çok memnun kaldım. Personel dostça ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve sıcak servis edildi. Fiyatlar da uygun. Tesisin tüm olanaklarından faydalandım ve özellikle ambians ve dekorasyonu çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Caner

Tadım Toplu Yemek hizmetinden oldukça memnun kaldım. Yemekler lezzetli ve sıcak servis edildi. Fiyatlar da uygun. Personel dostça ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar sipariş vereceğim. Tüm olanakları kullanmak için bir sonraki deneyimi sabırsızlıkla bekliyorum.

2023-11-15 Gizem

Tadım Toplu Yemek tesisindeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel cana yakın ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve sıcak servis edildi. Fiyatlar da uygun. Tesisin tüm olanaklarını memnuniyetle kullandım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mevlüt Yemekleri :Tadım Toplu Yemek?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?