Metro Market Antalya yorumlar

Metro Market Antalya yakın Metro, Yan Yol, Altınova Sinan Mahallesi, Kepez, Antalya, Mediterranean Region, 07170

  • Adres: Altınova Sinan, Antalya Cd. No:1, 07170 Kepez/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 310 95 95
  • Web sitesi: metro-tr.com
  • Enlem, Boylam: 36.9127674, 30.7695123

Metro Market Antalya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Metro Market Antalya yorumlar

Geniş ferah oldukça büyük bir market.restoranından da yararlanıyoruz. Markette hemen hemen her ürün mevcut. Tek negatif yanı bazı ürünlerin küçük ve tekli paketlerini bulmak mümkün olmuyor. Fiyatları diğer marketlerle karşılaştırmak iyi … Daha fazla

Ürün çeşitliliği Temizlik on numara beş yıldız müşteri ile ilgilenme memnuniyet kıstası ön planda Fiyatı gerçekten uygun ürünler aranırsa bulunuyor fiyat performans da gayet güzel içerisi geniş ve ferah dışarıda aracınızı park … Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Geniş ferah oldukça büyük bir market.restoranından da yararlanıyoruz. Markette hemen hemen her ürün mevcut. Tek negatif yanı bazı ürünlerin küçük ve tekli paketlerini bulmak mümkün olmuyor. Fiyatları diğer marketlerle karşılaştırmak iyi.

2023-09-22 Mehmet

Ürün çeşitliliği Temizlik on numara beş yıldız müşteri ile ilgilenme memnuniyet kıstası ön planda Fiyatı gerçekten uygun ürünler aranırsa bulunuyor fiyat performans da gayet güzel içerisi geniş ve ferah dışarıda aracınızı park.

2023-09-22 Derya

Metro amarketin Restoranı Harika; mezgit tavası 105 TL ve herkese tavsiye ediyorum. Çeşitli yemekleri var! Alışveriş yaparken restoranın unutmayın!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Metro Market Antalya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?