Meryem Ana Evi yorumlar

Meryem Ana Evi yakın Virgin Mary's House;House of Virgin Mary, Meryem Ana yolu, Atatürk Mahallesi, Selçuk, Izmir, Aegean Region, 35920

  • Adres: Atatürk Mahallesi, Meryemana Mevkii, Küme Evler, 35920 Selçuk/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 530 469 08 44
  • Web sitesi: hzmeryemanaevi.com
  • Enlem, Boylam: 37.911723, 27.3341633

Meryem Ana Evi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Meryem Ana Evi yorumlar

Entry fee is high. Most of the people park their car near the gate, but there is parking near to house. It is a beautiful location like a house inside a forest. I liked the surroundings much with sounds of birds. … Daha fazla

Görülmeye değer bir yer eğer yolunuz düşerse uğramanızı öneririm. Pek büyük ve müze gibi bir havası yok elbette ama güzel bir şekilde restore edilmiş rahatça gezebildiğiniz bir yer. Hediyelik eşyalar alıp kahve içebileceğiniz alanlarda eklenmiş şahsen ben beğendim. Giriş ücreti vardı ancak cüzzi bir miktar sayılabilir. Daha fazla

Yeşillikler içinde günün her saati gezebileceğiniz bir yerde. Girişte 50 tl otopark parası ödedik.Meryem ananın evi küçük bir kilise belki 20 metrekare kadar. Ancak çok güzel bir alan içine konuşlanmış. Kiliseden 10 tl mum alıp yakabilir … Daha fazla

2023-10-21 Ayşe

Görülmeye değer bir yer eğer yolunuz düşerse uğramanızı öneririm. Pek büyük ve müze gibi bir havası yok elbette ama güzel bir şekilde restore edilmiş rahatça gezebildiğiniz bir yer. Hediyelik eşyalar alıp kahve içebileceğiniz alanlarda eklenmiş şahsen ben beğendim. Giriş ücreti vardı ancak cüzzi bir miktar sayılabilir.

2023-10-21 Kadir

Yeşillikler içinde günün her saati gezebileceğiniz bir yerde. Girişte 50 tl otopark parası ödedik. Meryem ananın evi küçük bir kilise belki 20 metrekare kadar. Ancak çok güzel bir alan içine konuşlanmış. Kiliseden 10 tl mum alıp yakabilir.

2023-11-05 Sevinç

Buraya ailemle birlikte geldim. Giriş için bize 50TL geçerli dedi ancak otopark ücretiyle birlikte baya bir ücret oldu. İyi ki gitmişiz, ormanda sessiz bir alanda huzur bulduk. Meryem Ana'nın evi çok küçükmüş ama içeriden büyük gibi görünüyordu. Hatta ormanın içinde başka küçük yerler de varmış. Gitmeden mutlaka buralarda da gezin. Ben çok beğendim.

2023-11-10 Arif

Giriş ücreti yüksek ama kesinlikle değer. Orman içinde çok güzel bir yer. Kilisesi fotoğraflarda göründüğü kadar büyük değilmiş ama oldukça güzel restore edilmiş. Çevrede dolaşmak, doğa yürüyüşü yapmak için güzel bir yer. Ayrıca güzel bir kafe ve hediyelik eşyalar alabileceğiniz bir dükkan da var.

2023-11-15 Gülden

Eşimle birlikte gittik, arabanın yakınına park ettik. Giriş ücretini ödedikten sonra ormana doğru ilerliyoruz. Karşımıza küçük bir kilise çıktı. İçerisine girip mum yaktık, duygusal bir deneyim oldu. Sonra orman içinde dolaşmak da çok güzeldi. Çok keyifli bir gün geçirdik.

2023-11-20 Hakan

Hafta sonu ailecek gezmek için geldik. Arabamızı yakında park ettik, giriş ücreti tatmin ediciydi. Kilise küçük ama etrafı çok güzel düzenlenmiş. Ormanda dolaşmak, kuş sesleriyle huzur bulmak çok güzeldi. Restoran kısmında kahve içip bir şeyler yedik. Güzel bir gün geçirdik.

2023-11-25 Zeynep

Meryem Ana Evi Tapınağı gezdik, beklediğimizden daha küçük ama içerisi güzel düzenlenmiş. Doğal ortamda dolaşmak çok güzeldi. Hediyelik eşyalar almak için de bir yer var. Kahve içip dinlenebileceğiniz alanlar da mevcut. Giriş ücreti makul sayılabilir.

2023-11-30 Mehmet

Fiyat performansı iyi bir mekan. Çok büyük bir yeri değil ama güzel bir şekilde düzenlenmiş. Kiliseyi gezdik, mum yaktık. Ormanda güzel bir yürüyüş yaptık. Kahve içip, doğa manzarası eşliğinde dinlendik. Güzel bir deneyimdi.

2023-12-05 Fatma

Giriş ücreti biraz yüksek, ancak harcamaya değer. Kilisenin içi güzel ve sıcak bir atmosfere sahip. Etrafta dolaşmak da çok keyifliydi. Hemen yanındaki restoranda kahve molası da verebilirsiniz.

2023-12-10 Erol

Kesinlikle görülmeye değer bir mekan. Ormanda sessiz bir yerde yer alıyor. Kilise küçük ama güzel bir atmosfere sahip. Hediyelik eşyalar alabilir ve kahve içebilirsiniz. Fiyatı da oldukça makul. Güzel bir deneyimdi.

2023-12-15 Nevin

Meryem Ana Evi Tapınağı'na ailemle beraber gittim. Arabamızı kapıya yakın park ettik. Giriş ücreti biraz yüksek olsa da çok güzel bir yer. Ormanda güzel bir doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Kiliseyi ziyaret ettik, içerisi çok güzel. Hediyelik eşyaların da olduğu alanları gezdik. Mutlaka gidilmesi gereken bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Meryem Ana Evi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?