Merkez Rot Balans yorumlar

Merkez Rot Balans yakın 51-01, Engindere Mah., Rize, Kurtuluş, Rize Merkez, Rize, Black Sea Region, 53100

  • Adres: Engindere, Sanayi Sitesi, 53020 Rize Merkez/Rize, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0434626, 40.5792206

Merkez Rot Balans, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Merkez Rot Balans yorumlar
2023-10-02 Burcu

Merkez Rot Balans Oto Tamirhanesi'ne en son geçen hafta gittim. Hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar çok saygılı ve yardımsever. Arabamı tamir ettirmek için çok kısa bir sürede randevu aldım ve işleri zamanında tamamladılar. Memnun ayrıldım.

2023-10-17 Demet

Merkez Rot Balans Oto Tamirhanesi tesisi çok temiz ve düzenli. Personel çok profesyonel ve iletişim becerileri çok iyiydi. Tamir işlemleri için iyi ekipman ve araçlara sahiptiler. Tamir süresi beklentilerimi karşıladı ve sonuçtan memnun kaldım.

2023-10-22 Emre

Merkez Rot Balans Oto Tamirhanesi'ni ilk defa ziyaret ettim ve ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. İçeri girer girmez temizlik ve düzen dikkatimi çekti. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Tamirat işlemi hızlı ve düzgün bir şekilde yapıldı. Memnun kaldım.

2023-10-27 Fatma

Merkez Rot Balans Oto Tamirhanesi'ne arabamın rot balans ayarını yaptırmak için gittim. Personel çok profesyonel ve işini iyi biliyor. İşlem süresi çok kısaydı ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Fiyat da oldukça uygun ve hesaplıydı. Teşekkürler.

2023-11-06 Hatice

Merkez Rot Balans Oto Tamirhanesi'ne emanet aracımı tamir ettirmeye götürdüm. Personel oldukça ilgili ve yardımseverdi. Tamirat işlemi hızlı bir şekilde tamamlandı ve sonuçtan memnun kaldım. Fiyat da oldukça uygun ve makuldü. Teşekkürler.

2023-11-11 İsmail

Merkez Rot Balans Oto Tamirhanesi'nde piyasadaki diğer yerlere göre biraz daha yüksek bir fiyat ödedim. Ancak alınan hizmet ve kalite açısından memnun kaldım. Personel profesyonel ve işlerini hızlı bir şekilde tamamladı. Sonuçtan memnun kaldım.

2023-11-16 Jale

Merkez Rot Balans Oto Tamirhanesi'ne arabamın rot ayarını yaptırmak için gittim. Personel çok ilgili ve anlayışlıydı. Tamir süresi beklentilerimi karşıladı ve sonuçtan memnun kaldım. Fiyat da uygun ve hesaplıydı. Teşekkür ederim.

2023-11-21 Kadir

Merkez Rot Balans Oto Tamirhanesi'nin personeli çok profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlar. Hizmet hızlı ve kaliteliydi. Ancak tesiste beklerken biraz rahatsız edildim çünkü beklediğimden daha uzun bir süre oldu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-26 Leyla

Merkez Rot Balans Oto Tamirhanesi'ne tamirat ve bakım için gittim. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Tamir işlemini hızlı bir şekilde tamamladılar ve sonuçtan memnun kaldım. Fiyat da uygun ve hesaplıydı. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Merkez Rot Balans?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?