Mergen ısı teknik yorumlar

Mergen ısı teknik yakın 78178, Toros Mahallesi, Çukurova, Adana, Mediterranean Region, 10101

  • Adres: Toros, 78178. Sk. 5 A, 01170 Çukurova/Adana, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.0473321, 35.2981083

Mergen ısı teknik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mergen ısı teknik yorumlar
2023-10-03 Ayşe

Mergen ısı teknik işletmesinden randevu alarak kombi servisini yaptırdım. Ahmet bey çok ilgili ve yetenekli bir servis elemanıydı. Isıtma sistemiyle ilgili her türlü sorunumu çözdü ve çok memnun kaldım. Fiyat olarak da oldukça uygun bir hizmet aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Mehmet

Mergen ısı teknik işletmesinden doğalgaz kombisi alarak ısınma sistemimi yeniledim. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da oldukça makul. Satış ekibiyle iletişimim de çok olumlu geçti. Kombi montajı da çok hızlı şekilde yapıldı ve kurulum sonrasında tüm detaylar anlatıldı. Isıtma sistemi sorunsuz çalışıyor ve memnun kaldım.

2023-10-03 Fatma

Mergen ısı teknik işletmesinin müşteri hizmetlerine telefonla ulaşarak kombi arıza kaydı oluşturdum. İlgili müşteri temsilcisi sorunumu hızlı şekilde çözdü ve kombi servisine yönlendirdi. Servis elemanı da sorunu hızlıca tespit etti ve gereken onarımları yaptı. Hizmetten memnun kaldım.

2023-10-18 Ahmet

Mergen ısı teknik işletmesinin kombi servisinden randevu alarak kombi bakım ve temizliği yaptırdım. Servis elemanı periyodik kontrol ve temizlik işlemlerini eksiksiz şekilde gerçekleştirdi. Kombi şu anda daha iyi bir performans gösteriyor. Teşekkürler.

2023-10-23 Ali

Mergen ısı teknikten termosifon aldım ve kurulumunu yaptırdım. Ürünün kalitesi gerçekten çok iyi, su ısıtma hızı da çok hızlı. Kurulum ekibi de işinde uzman ve hızlı bir şekilde montajı tamamladı. Termosifonla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım ve oldukça memnunum.

2023-10-28 Ayşe

Mergen ısı teknik işletmesine kombi servisi için randevu aldım. Randevu saatine tam zamanında geldiler ve kombi bakım ve temizliğini kusursuz bir şekilde gerçekleştirdiler. Servis elemanı da işinde uzman ve sorularıma açıklayıcı cevaplar verdi. Hizmetten memnun kaldım.

2023-11-02 Mehmet

Mergen ısı teknik işletmesinin müşteri hizmetlerine telefonla ulaşarak kombi arıza kaydı oluşturdum. İlgili müşteri temsilcisi sorunumu hızlı şekilde çözdü ve kombi servisine yönlendirdi. Servis elemanı da gereken tamiratları hızlıca yaptı ve kombi şu anda sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.

2023-11-07 Fatma

Mergen ısı teknik işletmesinden doğalgaz sobası satın aldım. Ürün kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatı da oldukça makul. Satış ekibiyle iletişimim de çok olumlu geçti. Sobanın kurulumu da sorunsuz gerçekleştirildi. Şu anda sobadan çok memnunum.

2023-11-12 Ahmet

Mergen ısı teknik işletmesinin kombi servisi randevu alarak kombi bakım ve temizlik işlemlerini yaptım. Servis elemanı işini profesyonel bir şekilde ve detaylı bir şekilde gerçekleştirdi. Kombi şu anda çok daha iyi bir şekilde çalışıyor. Teşekkürler.

2023-11-17 Ali

Mergen ısı teknik işletmesine kombi servisi için randevu aldım. Servis elemanı kombi bakım ve temizliği işlemlerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirdi. Ayrıca sorularıma da açıklayıcı cevaplar verdi. Hizmetten memnun kaldım.

2023-11-22 Ayşe

Mergen ısı teknik işletmesinden klima satın aldım. Ürünün kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatı da oldukça makul. Satış ekibiyle iletişimim de çok olumlu geçti. Klimanın kurulumu da sorunsuz yapıldı. Şu anda klimadan çok memnunum.

2023-11-27 Mehmet

Mergen ısı teknik işletmesinin müşteri hizmetlerine telefonla ulaşarak kombi arıza kaydı oluşturdum. İlgili müşteri temsilcisi sorunumu hızlı bir şekilde çözdü ve kombi servisine yönlendirdi. Servis elemanı da hızlı ve profesyonel bir şekilde tamiratları yaptı. Kombi sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mergen ısı teknik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?