Meraklı Cadı Cafe&Restaurant yorumlar

Meraklı Cadı Cafe&Restaurant yakın Küçükköy Mahallesi, Ayvalık, Balıkesir, Marmara Region, 10410

  • Adres: Küçükköy, Çarşı Cd., 10410 Ayvalık/Balıkesir, Türkiye
  • Telefon: +90 266 322 00 22
  • Enlem, Boylam: 39.2889887, 26.6889301

Meraklı Cadı Cafe&Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Meraklı Cadı Cafe&Restaurant yorumlar

Meraklı Cadı, harika ve kendine özgü bir atmosfere sahip. İki gün üst üste severek gittiğimiz mekanda bir akşam özel kokteyllerini denedik ve bayıldık. Ertesi akşam da canlı müzik eşliğinde harika Sangriasını içtik. İşletme sahipleri ve tüm … Daha fazla

Kahvaltısı enfesti. Turunç reçeli, pekmezi, acukası ve hiç duymadığım şoka farklı lezzetleri ile inanılmaz lezzetliydi. Çalışanların ilgili olması, kibarlıkları da ayrıca bir tercih sebebi olacaktır.Fiyatları günümüz konsept kafelerine göre çok uygundu. Buralara yakınsanız ilk adres olarak tercih edebilirsiniz ☺️ Daha fazla

2023-09-24 Ece

Meraklı Cadı, harika ve kendine özgü bir atmosfere sahip. İki gün üst üste severek gittiğimiz mekanda bir akşam özel kokteyllerini denedik ve bayıldık. Ertesi akşam da canlı müzik eşliğinde harika Sangriasını içtik. İşletme sahipleri ve tüm çalışanlar çok samimi ve misafirperverdi. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-09-24 Berkay

Kahvaltısı enfesti. Turunç reçeli, pekmezi, acukası ve hiç duymadığım şoka farklı lezzetleri ile inanılmaz lezzetliydi. Çalışanların ilgili olması, kibarlıkları da ayrıca bir tercih sebebi olacaktır.Fiyatları günümüz konsept kafelerine göre çok uygundu. Buralara yakınsanız ilk adres olarak tercih edebilirsiniz ☺️

2023-10-14 Can

Mekanın atmosferi güzeldi. Müzikler keyifliydi. Ancak hizmet biraz yavaştı ve personel bazen ilgisiz davranıyordu. Yine de genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-10-24 Yasin

Çok nezih bir mekan. Hem yemeklerin hem de içkilerin lezzeti harika. Özellikle steak tavsiye ederim. Garsonlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Fiyatlar da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-29 Selin

Meraklı Cadı'ya ilk kez gittim ve çok beğendim. Mekanın atmosferi ve dekorasyonu gerçekten özgün ve farklı. Kahvaltılarını çok beğendim, özellikle peynir çeşitleri çok çeşitliydi. Garsonlar da ilgili ve hızlıydı. Tek sıkıntı, mekan biraz küçük olduğu için bazen kalabalık oluyor ve yer bulmak zorlaşıyor. Ama yine de tavsiye ederim.

2023-11-03 Mehmet

Eşsiz bir atmosfere sahip olan Meraklı Cadı, yemekleriyle de müşterilerini mutlu ediyor. Özellikle özel karışık kokteyllerini denemenizi tavsiye ederim. Çalışanlar da oldukça kibar ve ilgili. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim bir mekan.

2023-11-08 Elif

Meraklı Cadı, harika bir mekan. Çok farklı ve eğlenceli bir atmosferi var. Yemeklerin de lezzeti çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Hakan

Yemeklerin lezzeti güzeldi. Ancak servis biraz yavaştı ve personel bazen ilgisiz davrandı. Mekanın atmosferi ise oldukça hoştu. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Meraklı Cadı Cafe&Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?