MENGENLİ ORGANIK yorumlar

MENGENLİ ORGANIK yakın Mehmetcik Caddesi, Fulya Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: 19 Mayıs, Mehmetçik Cd. No:104, 34360 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 213 92 64
  • Enlem, Boylam: 41.0568183, 28.996751

MENGENLİ ORGANIK, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
MENGENLİ ORGANIK yorumlar

yemekler çok lezzetli ve temiz. Güleryüzlü samimi işverenler, fiyatlar uygun. paket servisi var. dış mekanda masaları var...

???? …

2023-09-20 Ayşe

Yemekler çok lezzetli ve temiz. Fiyatlar uygun. Güleryüzlü ve samimi işverenler. Paket servisi olduğu için pratik. Dış mekanda masaları da bulunuyor.

2023-09-20 Sevgi

Organik ürünler restoranına son derece memnun kaldım. Yemekler çok lezzetliydi ve hijyenik koşullarda hazırlanıyordu. İşverenler güleryüzlü ve samimiydi. Fiyatlar da oldukça uygun. Ayrıca paket servisi olduğu için de rahatlıkla yemeklerimi alabildim. Dış mekanda da oturma alanları vardı, bu da güzel bir deneyimdi.

2023-10-05 Ahmet

Restoranın hem iç hem de dış mekanı oldukça hoştu. Yemeklerin lezzeti de harikaydı. İşverenler güleryüzlü ve ilgililer. Fiyatlar da uygun. Tek olumsuz nokta ramazan olduğu için iftar için gittiğimde ne çok iyi ne de kötü bir deneyim yaşadım.

2023-10-10 Nazlı

Organik ürünler restoranına gittim ve çok memnun kaldım. Yemekler oldukça lezzetliydi ve temizlik konusunda da hassas davranılıyordu. İşletme sahipleri samimi ve güleryüzlüydü. Fiyatlar da diğer mekanlara göre uygun. Ayrıca paket servisi olduğu için de pratik bir şekilde yemekleri alabiliyorsunuz. Dış mekanda da oturma alanları bulunuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2023-10-15 Deniz

Organik ürünler restoranı temiz ve nezih bir mekandı. Yemeklerin lezzeti de oldukça iyiydi. İşletme sahipleri güleryüzlü ve samimiydiler. Fiyatlar da oldukça uygun. İftarda geldiğim için ne çok iyi ne de kötü bir deneyimdi.

2023-10-20 Cem

Restoranın yemekleri oldukça lezzetli ve temizdi. Güleryüzlü ve samimi işletme sahipleri vardı. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. Paket servisi de mevcuttu. Dış mekanda oturma alanları da bulunuyordu, güzel bir ambiyansa sahipti. Tek negatif yönü ramazan olduğu için iftar için geldiğimde standart bir deneyim yaşadım.

2023-10-25 Fatma

Organik ürünler restoranından yemek aldım ve çok beğendim. Lezzetli ve hijyenik bir şekilde hazırlanmıştı. İşverenler de son derece güleryüzlü ve ilgililerdi. Fiyatlar da oldukça uygun. Ayrıca paket servisi olduğu için de rahatlıkla yemeklerimi alabildim. Dış mekanda oturma alanları da bulunuyordu, güzel bir atmosferi vardı.

2023-10-30 Gökhan

Yemeklerin lezzeti oldukça iyi. Restoran temiz ve düzenli. İşletme sahipleri de samimi ve güleryüzlü. Fiyatlar da uygun. İfatarda geldiğim için standart bir deneyim oldu.

2023-11-04 Sibel

Organik ürünler restoranına gittim ve çok memnun kaldım. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve hijyenik bir şekilde hazırlanıyordu. İşverenler güleryüzlü ve samimiydi. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. Ayrıca paket servisi de vardı. Dış mekanda oturma alanları da mevcuttu.

2023-11-09 Selim

Yemeklerin lezzeti güzeldi. İşletme sahipleri güleryüzlü ve samimiydi. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. İftarda ziyaret ettiğim için ne çok iyi ne de kötü bir deneyimdi.

2023-11-14 Elif

Organik ürünler restoranında güzel bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetli ve temiz. Güleryüzlü samimi işverenler, fiyatlar uygun. Paket servisi olduğu için pratik. Dış mekanda oturma alanları da bulunuyor, güzel bir ambiyansı var.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? MENGENLİ ORGANIK?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?