Melissa Garden Pub & Restaurant

Melissa Garden Pub & Restaurant yakın MELISSA GARDEN APART, 1128. Sokak, Yalı, Side, Manavgat, Antalya, Mediterranean Region, 07380

  • Adres: Side, 1128. Sk., 07600 Manavgat/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 753 66 00
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 36.7896881, 31.3824192

Melissa Garden Pub & Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Melissa Garden Pub & Restaurant yorumlar
2023-09-18 Ebru

Melissa Garden Pub & Restaurant harika bir restoran! Yakın zamanda orada yemek yedim ve gerçekten beğendim. Gelmeden önce rezervasyon yaptırdım ve masam hazırlandığında ben geldiğimde hemen gösterildi. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Garson, yemeklerin açıklamasını yapmak için zaman aldı ve menüdeki lezzetler hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Bekleme süresi kabul edilebilir ve yemekler geldiğinde taze ve lezzetliydi. Ayrıca, restoranın atmosferi de çok hoştu. Dekorasyon şık ve rahat, bahçe nefes kesiciydi. Fiyatlar da adil ve yemeklerin kalitesi kesinlikle fiyata değerdi. Melissa Garden Pub & Restaurant'a kesinlikle geri döneceğim ve herkese tavsiye ederim.

2023-09-18 Burak

Melissa Garden Pub & Restaurant, başarılı bir deneyim sunan güzel bir mekan. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Restorana girer girmez, sıcak ve dostça bir atmosferle karşılaştım. Personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Bekleme sürem düşündüğümden daha kısaydı ve hemen bir masaya yerleştim. Yemeklerin kalitesi ve lezzeti harikaydı. Menüde geniş bir seçenek vardı ve herhangi bir yemeği seçmek zor olmadı. Fiyatlar da makuldu ve hizmetin kalitesiyle eşleşti. Restoranın güzel bir bahçesi var ve dekorasyon modern ve şık. Melissa Garden Pub & Restaurant'ta hoş bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim.

2023-09-18 Gül

Melissa Garden Pub & Restaurant'a son ziyaretim muhteşemdi. Rezervasyon yaptırmıştım bu yüzden masam hazırdı ve beklemek zorunda kalmadan hemen yerleştim. Restoranın atmosferi çok hoştu, bahçesi özellikle güzeldi. Personel de çok dostça ve yardımseverdi. Yemekler çok lezzetli ve taze pişirilmişti. Fiyatlar uygun ve hizmetin kalitesine göre oldukça iyi. Restoranın iç dekoru da şık ve moderndi. Genel olarak, Melissa Garden Pub & Restaurant'ta harika bir deneyim yaşadım ve tekrar gitmeyi düşüneceğim.

2023-10-03 Ayşe

Melissa Garden Pub & Restaurant, yemek yemek ve keyif almak için harika bir yer. Rezervasyon yapmadan gittim ve beklemem gerekti, bu yüzden beklemek zorunda kaldım ve bu biraz hayal kırıklığına uğrattı. Ancak, personel çok kibar ve profesyoneldi. Yemeklerin kalitesi ve tazeliği harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, hizmetin kalitesine değerdi. Restoranın atmosferi rahat ve hoştu. Bahçesi güzel ve nezihdi. Melissa Garden Pub & Restaurant'a bir şans daha verebilirim, ancak rezervasyon yaparak gideceğim.

2023-10-08 Yasin

Melissa Garden Pub & Restaurant'ta çok kötü bir deneyim yaşadım. Rezervasyon yaptırmadığım için beklemek zorunda kaldım ve beklemek oldukça uzun sürdü. Personel de pek yardımcı olmadı ve güleryüzleri yoktu. Yemeklerin kalitesi düşüktü ve lezzetsizdi. Fiyatlar biraz pahalıydı ve hizmetin kalitesiyle bağdaşmadı. Restoranın atmosferi de hiç etkileyici değildi. Dekor çok basitti ve bahçe bakımsızdı. Kesinlikle Melissa Garden Pub & Restaurant'a tekrar gitmeyi düşünmüyorum.

2023-10-13 Sevgi

Melissa Garden Pub & Restaurant muhteşem bir restoran. Rezervasyon yaptırdığımda masam hazırdı ve beklemem gerekmeksizin hemen oturdum. Personel çok cana yakın ve yardımcıydı. Yemeklerin tadı harikaydı ve taze pişmişti. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmetin kalitesine göre oldukça iyi. Restoranın atmosferi de çok güzeldi. Dekorasyon şık ve moderndi, bahçe güzel ve nezihdi. Melissa Garden Pub & Restaurant'a tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-18 İsmail

Melissa Garden Pub & Restaurant genel olarak iyi bir deneyim sunan bir yer. Rezervasyon yapmadan gittim ve beklemem gerekti, ancak beklemek çok uzun sürmedi. Personel samimi ve yardımseverdi. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyüktü. Fiyatlar makuldu ve hizmetin kalitesine değerdi. Restoranın atmosferi sıcak ve davetkar, bahçesi de çok güzel. Melissa Garden Pub & Restaurant'a tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-10-23 Emine

Melissa Garden Pub & Restaurant harika bir restoran. Rezervasyon yaptırırsanız beklemek zorunda kalmazsınız. Personel çok misafirperver ve dostça. Yemeklerin kalitesi harikaydı ve servis hızlıydı. Fiyatlar da adil ve bütçeye uygun. Restoranın atmosferi de çok şık ve konforlu. Dekorasyonun minimalist tarzı hoşuma gitti. Melissa Garden Pub & Restaurant'a kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-28 Ali

Melissa Garden Pub & Restaurant'a gitmeden önce rezervasyon yapmanızı tavsiye ederim. Ben yapmadığım için beklemek zorunda kaldım ve bu beni hayal kırıklığına uğrattı. Personel sıcak ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti ve tazeliği iyiydi, ancak porsiyonlar biraz küçüktü. Fiyatlar biraz yüksekti ve bence hizmetin kalitesine orantılı değildi. Restoranın atmosferi hoştu, dekorasyon modern ve bahçe çok güzel. Melissa Garden Pub & Restaurant'a tekrar gidebilirim, ancak bu sefer rezervasyon yapacağım.

2023-11-02 Fatma

Melissa Garden Pub & Restaurant'ta geçen hafta akşam yemeği yedik ve harika bir deneyimdi. Rezervasyon yaptırdığımız için beklemek zorunda kalmadık. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Yemeklerin tadı harikaydı ve porsiyonlar büyüktü. Fiyatlar da adil ve bütçeye uygun. Restoranın atmosferi de çok hoştu. Dekorasyon modern ve rahat, bahçe ise çok güzel. Melissa Garden Pub & Restaurant'a kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-11-07 Mehmet

Melissa Garden Pub & Restaurant beklentilerimi karşılamayan bir restoran. Rezervasyon yapmadığım için beklemem gerekti ve bu oldukça uzun sürdü. Personel ilgisiz ve kaba davrandı. Yemeklerin kalitesi çok düşüktü ve lezzetsizdi. Fiyatlar yüksekti ve hiçbir şekilde hizmetin kalitesine orantılı değildi. Restoranın atmosferi çok da etkileyici değildi. Dekorasyon basit ve bahçe bakımsızdı. Melissa Garden Pub & Restaurant'a bir daha gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum.

2023-11-12 Zeynep

Melissa Garden Pub & Restaurant'ta harika bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Rezervasyon yaptırmıştım bu yüzden beklemem gerekmeksizin hemen yerleştim. Personel kibar ve yardımcıydı. Yemekler çok lezzetliydi ve iyi sunulmuştu. Fiyatlar da uygun ve hizmetin kalitesine değerdi. Restoranın atmosferi sıcak ve rahat, bahçe de çok güzeldi. Melissa Garden Pub & Restaurant'a tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Melissa Garden Pub & Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?