Mega Rafting yorumlar

Mega Rafting yakın Pelitdibi, Karabük, Manavgat, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Karabük, 07550 Manavgat/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 534 202 24 82
  • Web sitesi: mega-rafting.com
  • Enlem, Boylam: 37.1386806, 31.1940107

Mega Rafting, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mega Rafting yorumlar

Çok memnun kaldık çok eğlenceli bir rehberdi Hakan hoca her görevli içten ve samimiydi şansımıza bottaki arkadaşlarda çok tatlıydı???????????? … Daha fazla

We had amazing experience. The place is very nice inside of a huge forest. The river is quite long. You should definitely visit and enjoy it ???? … Daha fazla

Giderken yanınızda deniz ayakkabısı ve su geçirmez telefon kılıfı götürün..(Etkinlik alanında fiyat yüksek) … Daha fazla

2023-09-23 Merve

Çok memnun kaldık çok eğlenceli bir rehberdi Hakan hoca her görevli içten ve samimiydi şansımıza bottaki arkadaşlarda çok tatlıydı????????????

2023-09-23 Ayşe

Harika bir deneyim yaşadık. Yer çok güzel, devasa bir orman içinde yer alıyor. Nehir oldukça uzun. Kesinlikle ziyaret edip keyfini çıkarın ????

2023-10-08 Zeynep

Mega Rafting Restoran'a gittik ve mükemmel bir deneyim yaşadık. Rehberler çoğu içten ve samimi tavırlarıyla bizi etkiledi. Aynı zamanda diğer müşterilerde çok tatlı insanlar, hepsiyle tanışmak güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-13 Ahmet

Mega Rafting Restoran'da harika bir zaman geçirdik. Yer güzeldi ve atmosfer çok hoştu. Rezervasyon için biraz beklememiz gerekti ama kesinlikle beklemeye değerdi. Her şey mükemmeldi, teşekkürler!

2023-10-18 Selin

Gittiğimizde beklediğimizden daha kalabalıktı, bu nedenle çok uzun bir süre beklememiz gerekti. Ancak, staff çok özverili ve ilgiliydi, bu yüzden beklemeye değdi! Yemekler çok lezzetliydi ve keyif aldık.

2023-10-23 Burak

Mega Rafting Restoran çok güzeldi! İçeriye girdiğimizde güzel bir atmosfer vardı ve personel çok cana yakındı. Hizmetleri çok kaliteliydi ve her şey çok temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-10-28 Ece

Mega Rafting Restoran'a gittik ve inanılmaz bir deneyim yaşadık. Çok eğlendik ve harika anılar biriktirdik. Personel çok yardımcı oldu ve her şey mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-02 Cem

Fiyatlar biraz yüksek olsa da, Mega Rafting Restoran muhteşemdi. Yemekler çok lezzetliydi ve personel çok ilgiliydi. Tüm hizmetler kaliteliydi ve genel olarak harika bir deneyim yaşadık.

2023-11-07 Hande

Mega Rafting Restoran'da geçirdiğimiz zaman harikaydı. İçerisi çok hoştu ve atmosfer rahatlatıcıydı. Çalışanlar çok kibar ve yardımseverdi. Yemekler lezzetliydi ve hızlı bir şekilde servis edildi. Tüm beklentilerimizi karşıladılar.

2023-11-12 Oğuz

Mega Rafting Restoran'a gittiğimizde ilk izlenimimiz olumlu oldu. Yer oldukça iyi düzenlenmiş ve atmosfer çok keyifliydi. Çalışanlar her zaman yardımcı oldular ve hizmet çok iyi idi. Genel olarak mükemmel bir deneyim yaşadık.

2023-11-17 İrem

Mega Rafting Restoran'a harika bir zaman geçirdik. Her şey mükemmeldi ve personel çok dostça ve yardımseverdi. Nehirde rafting yapmak ayrıca harikaydı, kesinlikle tekrar gideceğim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mega Rafting?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?