MASTER COPY CENTER

MASTER COPY CENTER yakın Osmaniye Caddesi, Hürriyet Mahallesi, Samsun, İlkadım, Samsun, Black Sea Region, 55030

  • Adres: Hürriyet, Güney Sk. NO:4, 55030 İlkadım/Samsun, Türkiye
  • Telefon: +90 362 431 92 10
  • Web sitesi: firmasec.com
  • Enlem, Boylam: 41.2866138, 36.3324642

MASTER COPY CENTER, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
MASTER COPY CENTER yorumlar

Hhhh

2023-09-18 Ayşe

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit gerçekten harika bir hizmet veriyor. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Benim deneyimimde, hızlı bir şekilde siparişim bitti ve sonuç mükemmeldi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Ahmet

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit'den hizmet aldım ve çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri gerçekten dikkat çekiciydi. Siparişimi beklemek için çok fazla zaman harcamadım. Mağaza dekoru da oldukça hoştu. Ürün ve hizmet kalitesinden çok memnun kaldım. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-09-18 Ebru

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit'i deneyimledim ve gerçekten etkilendim. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yaptırmama gerek kalmadı. Mağazanın ambiyansı ve dekoru da oldukça güzeldi. Ürünlerin kalitesi beni memnun etti ve genel olarak harika bir deneyimdi. Fiyatlar da oldukça makul. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-03 Mehmet

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit'te aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı ve içten davrandı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yaptırmama gerek kalmadı. Mağaza dekoru oldukça moderndi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimin üzerindeydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-08 Selin

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit'te aldığım hizmetten memnun kalmadım. Müşteri hizmetleri çok yetersizdi ve personel ilgisizdi. Siparişimi beklemek için çok fazla zaman harcadım. Mağaza dekoru da pek hoşuma gitmedi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimin altında kaldı. Genel olarak kötü bir deneyimdi.

2023-10-13 Hakan

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit'ten aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Personel çok yardımcı ve profesyoneldi. Siparişimi hızlı bir şekilde alıp tamamladılar. Mağazanın ambiyansı oldukça güzeldi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Aysel

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit'te aldığım hizmetten hiç memnun kalmadım. Müşteri hizmetleri çok kötüydü ve personel ilgisizdi. Bekleme süresi çok uzundu ve rezervasyon yaptırmama rağmen yerim hazır değildi. Mağaza dekoru da çok sıradandı. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimin altında kaldı. Fiyatlar da oldukça yüksekti. Kesinlikle tavsiye etmem.

2023-10-23 Ozan

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit'ten aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımcıydı. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yaptırmama gerek kalmadı. Mağaza dekoru da oldukça hoştu. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-28 Gülay

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit hizmetinden çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri oldukça başarılıydı ve personel yardımcı oldu. Siparişimi beklerken çok fazla zaman harcamadım. Mağaza dekoru oldukça şık ve moderndi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-02 Burak

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit'i deneyimledim ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı ve içten davrandı. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Mağaza dekoru da oldukça hoştu. Ürünlerin kalitesi beklentilerimin üzerindeydi. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-11-07 Özlem

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit'ten hizmet aldım ve genel olarak memnun kaldım. Müşteri hizmetleri oldukça iyiydi ve personel yardımcı oldu. Siparişimi beklemek için çok uzun süre beklemedim. Mağaza dekoru da oldukça güzeldi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da oldukça uygun. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-12 Can

MASTER COPY CENTER Fotokopi ve Ozalit'te aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı ve içten davrandı. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Mağaza dekoru da oldukça şık ve moderndi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? MASTER COPY CENTER?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?