Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı yorumlar

Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı yakın Seyfeler, Akyazı, Akyazı, Sakarya, Marmara Region

  • Adres: Fatih, Akyazı Sanayi Sitesi C Blok No:12, 54400 Akyazı/Sakarya, Türkiye
  • Telefon: +90 533 556 08 25
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 40.6979947, 30.6150106

Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı yorumlar
2023-09-29 Ahmet

Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı Traktör Satıcısı'ndan oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve personel son derece yardımcı oldu. Hem bekleme süresi kısa, hem de fiyatlar makul. Genel olarak çok olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-09-29 Ayşe

Bu satıcıdan bir traktör satın aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi yüksek ve personel çok yardımcı oldu. Ambiyans ve dekor da oldukça hoş. Fiyatlar da makul olduğu için bana çok uygun geldi.

2023-09-29 Mehmet

Traktör satın alırken Massey Ferguson&Landini Oto Pekşen Akyazı Traktör Satıcısı'nı tercih ettim ve çok memnun kaldım. Personel son derece ilgili ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da oldukça makul.

2023-10-14 Fatma

Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı Traktör Satıcısı'ndan bir traktör satın aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece yardımcı oldular ve ürün kalitesi çok iyi. Buranın ambiyansı da oldukça hoş ve rahatlatıcı.

2023-10-19 Ali

Buradan bir traktör satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve personel son derece yardımcı oldu. Ambiyans ve dekor da oldukça hoş. Genel olarak süper bir deneyim yaşadım.

2023-10-24 Zeynep

Bu satıcıdan bir traktör aldım ve oldukça memnun kaldım. Fiyatlar oldukça uygun ve ürünlerin kalitesi de çok iyi. Personel çok yardımcı oldu ve bekleme süresi hiç yok denecek kadar azdı. Genel olarak güzel bir deneyim oldu.

2023-11-02 Fatma

Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı Traktör Satıcısı'nda iyi bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve personel çok yardımcı oldu. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-07 Ali

Traktör alırken Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı Traktör Satıcısı'nı tercih ettim ve iyi bir deneyim yaşadım. Personel son derece ilgili ve yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi de gayet iyiydi. Fiyatlar da makul seviyedeydi.

2023-11-12 Nur

Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı Traktör Satıcısı'ndan memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve personel çok yardımcı oldu. Fiyatlar da makul seviyedeydi. Ambiyans ve dekor da güzeldi.

2023-11-17 Aysun

Bu satıcıdan bir traktör satın aldım ve epey memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve ürünler de kaliteliydi. Fiyatlar da oldukça uygun olduğu için çok memnun kaldım. Oto Pekşen Akyazı Traktör Satıcısı'na teşekkür ederim.

2023-11-22 Mustafa

Traktör satın alırken Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı Traktör Satıcısı'nı tercih ettim ve gayet memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve personel çok yardımcı oldu. Fiyatlar da makul seviyedeydi.

2023-11-27 Emine

Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı Traktör Satıcısı'nda bir traktör aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve personel de son derece yardımcı oldu. Fiyatlar da oldukça makul seviyedeydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Massey Ferguson & Landini Oto Pekşen Akyazı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?