Massage Studio Alanya yorumlar

Massage Studio Alanya yakın Kestel, Alanya, Antalya, Mediterranean Region, 07460

  • Adres: Kestel, Spor Sokak, 07450 Alanya/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 535 446 20 22
  • Web sitesi: massagestudio.sheepha.com
  • Enlem, Boylam: 36.5186312, 32.0638092

Massage Studio Alanya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Massage Studio Alanya yorumlar

The masseur is really clever and good educated. The best of Turkey. He is doing many kind of massage techniques and all people are very satisfied. He is also a healer. Do not hesitate to try.

It’s one of the best massage I received for a long time ! The masseur was very professional and thorough with his healing touch . He incorporates many techniques to make sure his clients receives the ultimate massage . The table was very … Daha fazla

Best massage ever. He adjusted the massage after my problems and my body felt healed after the massage. I have been a costumer for almost 15 years. And all of my friends love it too☺️ Daha fazla

2023-10-23 Aylin

Masoaja gerçekten çok clever ve iyi eğitilmiş. Türkiye'deki en iyisi. Birçok masaj tekniği yapıyor ve herkes çok memnun. Ayrıca bir şifacı. Denemek için tereddüt etmeyin.

2023-10-23 Mert

Uzun süredir aldığım en iyi masajlardan biri! Masaj uzmanı çok profesyonel ve iyileştirici dokunuşuyla çok özenliydi. Müşterilerinin en iyi masajı almasını sağlamak için birçok teknik kullanıyor. Masa çok temiz ve rahat. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Berk

Şimdiye kadar aldığım en iyi masaj. Masajı, sorunlarıma ve vücudumun masajdan sonra iyileşti hissettiğim şekilde ayarladı. Yaklaşık 15 yıldır müşteriyim. Ve bütün arkadaşlarım da çok seviyor☺️

2023-11-07 Ebru

Muhteşem bir masaj deneyimi yaşadım. Masaj uzmanı tam bir profesyoneldi ve müşterilerinin en iyi masajı almasını sağlamak için birçok tekniği birleştirdi. Ortam çok güzel ve temiz, masajhane çok rahattı. Kesinlikle mükemmel bir deneyimdi.

2023-11-12 Eren

Çok kaliteli bir masaj salonu. Masaj uzmanı çok yetenekli ve bilgili. Masajları hakkında bilgili ve hepsi çok memnun. Tedavi edici bir etkisi de var. Kesinlikle denemelisiniz.

2023-11-17 Kemal

Profesyonellik ve iyileştirici dokunuşuyla birlikte masaj uzmanı gerçekten en iyi masajlarından birini veriyor. Müşterilerinin en iyi masajı alması için birçok teknik kullanıyor. Masaj masası çok rahattı ve temizdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Esra

Harika bir masaj aldım. Masaj uzmanı çok profesyonel ve iyileştirici dokunuşuyla çok özenliydi. Birçok teknik kullanarak müşterilerinin en iyi masajı almasını sağlıyor. Masa çok temiz ve rahat. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-27 Serkan

Bu, bir süredir aldığım en iyi masajlardan biriydi! Masaj uzmanı çok profesyonel ve iyileştirici dokunuşuyla çok özenliydi. Müşterilerinin en iyi masajı almasını sağlamak için birçok tekniğini birleştiriyor. Masa çok rahat ve temizdi.

2023-12-02 Selin

Müthiş bir masaj deneyimi yaşadım. Masaj uzmanı gerçekten çok profesyonel ve iyileştirici dokunuşuyla çok özenliydi. Müşterilerinin en iyi masajı almasını sağlamak için birçok tekniği birleştiriyor. Ortam çok rahat ve temizdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-07 Cem

Masaj stüdyosunda aldığım en iyi masajlardan biri! Masaj uzmanı çok profesyonel ve iyileştirici dokunuşuyla çok özenliydi. Müşterilerinin en iyi masajı almasını sağlamak için birçok tekniğini kullanıyor. Masa çok temiz ve rahattı.

2023-12-12 Nilay

Masa çok rahat bir şekilde tam bir iyileştirici masaj hizmeti aldım. Masaj uzmanı, müşterilerinin en iyi masajı almasını sağlamak için birçok teknik kullanıyor. Yaklaşık 15 yıldır müşteriyim ve bütün arkadaşlarım da bayılıyor☺️

2023-12-17 Ümit

Gerçekten kaliteli bir masaj stüdyosu. Masaj uzmanı çok yetenekli ve bilgili. Masaj teknikleriyle uğraşıyor ve herkes çok memnun. Ayrıca bir şifacı. Denemek için tereddüt etmeyin.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Massage Studio Alanya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?