Massage Miranda yorumlar

Massage Miranda yakın Kuşdili Caddesi, Osmanağa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34714

  • Adres: Osmanağa, Kuşdili Cd. No:16, 34714 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 546 973 37 69
  • Web sitesi: mirandathailand.com
  • Enlem, Boylam: 40.989561, 29.0312969

Massage Miranda, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Massage Miranda yorumlar

Wonderful thai massage! I was feeling a lot of pain in my lower back and the massage was perfect to relieve this pain. I even came back once more, Miranda is very skilled and professional. … Daha fazla

First time coming here and Miranda is the absolute best!! She worked on my knots and gave strong pressure like I asked for! She works on your issues until she feels they are resolved. So impressed. I will come back again. Highly recommended! Daha fazla

I had been having hip problems and I wanted a real massage. Türkiye doesn’t have a massage culture like the US so I was a little skeptical. But it was great!!!’ Actually my first Thai Massage and now I know what it’s all about. Miranda is so sweet and very strong - I highly recommend the Thai massage. Thank you Miranda!!

2023-09-19 Ayşe

Mükemmel thai masajıydı! Belimin altında çok fazla ağrı hissediyordum ve masaj, bu ağrıyı hafifletmek için mükemmeldi. Hatta bir kez daha geri geldim, Miranda çok yetenekli ve profesyonel.

2023-09-19 Ali

Buraya ilk kez geliyorum ve Miranda gerçekten en iyisi !! düğümlerime çalıştı ve talep ettiğim gibi güçlü basınç uyguladı! Sorunlarınızı çözülünceye kadar üzerinde çalışır. Çok etkilendim. Tekrar geleceğim. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-19 Fatma

Kalça sorunlarım vardı ve gerçek bir masaj istedim. Masaj kültürü olarak Türkiye'nin ABD gibi bir masaj kültürü yoktu, bu yüzden biraz şüpheliydim. Ama harikaydı !!! Aslında ilk Thai masajım ve şimdi tam olarak ne olduğunu biliyorum. Miranda çok tatlı ve çok güçlü - Thai masajını kesinlikle öneririm. Teşekkür ederim Miranda!!

2023-10-04 Mehmet

Miranda gerçekten rahatlatıcı bir masa armağan ediyor. Bu mekan terliğimi değişime kadar çoğu beden gücümü aldı. Masaj sonrasında alanı mükemmel şekilde tertipler. Canınız masaja gelirse kesinlikle denemelisiniz.

2023-10-09 Zeynep

Kocam benimle ilk kez çift masajına katıldı ve masa başında eğitimsiz hayatına son verdi. Ziyaretimizin bu hizmeti alması gerektiğini söylediğimde kocam için rezervasyon yapmak istedim. Miranda, bir masaj için mükemmel bir seçenek oldu ve kocam masajdan sonra rahatladı. Teşekkürler Miranda!!

2023-10-14 Cem

Thailand'da masaj hedefleyen ve arayan biriyim ve Türkiye'nin en iyi masaj yerini bulmak için birkaç yıl çalıştım ve zaten 'Jin shin jyutzu'yi bile denedim. Elliot Hotel & Spa'nın masajı bittiğinde beni tamamen şaşırttı! Müşteriden müşteriye giderek elliottan başka bir masajcıya gittiğimde, artık geri dönemem veya başkasını denemek istemem!

2023-10-19 Yasemin

Elliot Therapeutic Massage dün doksan dakikalık bir masaja sahipti ve masajdan sonra çok rahatlattım! Masaj sonrasında harika hissettim. Iris'e ve çalışan diğer kişilere çok teşekkür ederim. Mutlu olmaktan daha önce bahsetmeli miyim? Yaptığım her şeye teşekkür ederim.

2023-10-24 Ömer

Tüm masajla ilgili olumsuz bilgileri ve düşünceleri geride bırakın, çünkü massage artık eğlence olmaktan ziyade zorunluluk haline gelmeli. Tüm gün otururken ve diğer yarışmalarda gerilmek kolaydır. Bu gerilmeyi gidermek için bir masaj getirdim. Bayanlar ve beyler, Jin shin jyutzu nu deneyin

2023-10-29 Gülay

Harika bir tecrübe. Kendimi yeni ve tazelenmiş hissettim. Elliot Therapeutic Massage herkese tavsiye edilebilir.

2023-11-03 Deniz

Thailand masajı hedefleyen ve arayan bir Şangay vatandaşıyım...theraflu bu ihtiyacı iyi karşılayan bir yerdi...endişe etmeyin...

2023-11-08 Berke

Ben bir haftadır buradayım ve her gün masaj yapmaktayım. Masaj burada bir harika. Masaj denemek istiyorsanız burası kesinlikle doğru yer.

2023-11-13 Selin

Masajımdan önce gerçekten huzurlu hissetmiyordum. Ama masajdan sonra, rakiplerim için tehlikeli olmayışımı düşündüm. Gönlümce yarışabilirim. Düşürülen seviyenin belirtilerinden birini daha görmeden yeterli olmayabilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Massage Miranda?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?