Martch Art Project Pera yorumlar

Martch Art Project Pera yakın Otto, Sofyalı Sokağı, Tünel, Asmalı Mescit, Asmalı Mescit Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34430

  • Adres: Asmalı Mescit, Sofyalı Sk. No:22, Kat:1 D:1, 34430 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 292 08 87
  • Web sitesi: martch.art
  • Enlem, Boylam: 41.02916, 28.974157

Martch Art Project Pera, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Martch Art Project Pera yorumlar

Metehan Törer sergisine denk geldik. Küçük bir sergi alanı. Biz gittiğimizde kimse yoktu. Serginin geri kalan kısmı için Dolapdere Pilevneli Galleriye geçtik.

A good youngish gallery that has a penchant for more abstract and non figurative - yet seems to be headed to some towards more figurative works in the photography artists that it displays. A good up and coming gallery to keep your eye on. Currently operating in an by appointment schedule, make sure to check on times.

2023-09-20 Ayşe

Küçük bir galeri ama ilginç eserler sergiliyorlar. Sanatçıların farklı tarzlarını görmek ilginçti. Randevuyla çalıştıklarını söylediler, zamanı kontrol etmek önemli.

2023-09-20 Murat

Farklı bir sanat galerisi deneyimi arayanlara tavsiye ederim. Çalışanlar çok yardımcı oluyor ve eserler hakkında iyi bir bilgiye sahipler. Ambiyans da hoştu.

2023-10-10 Kadir

Martch Sanat Galerisi ilginç sanat eserleri sergileme konusunda başarılı. Biraz daha tanınmış sanatçıların eserlerini de sergilemelerini beklerdim.

2023-10-15 Sibel

Sanatta farklı bir deneyim arıyorsanız bu galeriyi ziyaret etmenizi öneririm. Çalışanlar nazik ve yardımcı oluyor. Randevuyla çalıştıkları için zamanlamayı kontrol etmek önemli.

2023-10-20 Ali

Sanat galerisi oldukça küçük ve sade bir dekorasyona sahip. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Sergi alanına gitmek için beklemek zorunda kalmadım.

2023-10-30 Murat

Sanat galerilerini gezmeyi seviyorum ve Martch Sanat Galerisi ilgimi çekti. Buraya randevuyla gitmek gerekiyor ancak değer. Eserlerin tarzı ilginç ve farklı.

2023-11-04 Ayşe

Martch Sanat Galerisi küçük bir galeri, henüz yeni açıldığını öğrendim. Gene de ilginç eserler sergiliyorlar. Farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için öneririm.

2023-11-14 Fatma

Martch Sanat Galerisi'ni keşfederken, hoş bir deneyim yaşadım. Personel samimi ve yardımcı oldu. Eserlerin bir kısmı Dolapdere Pilevneli Galleriye taşındığı için biraz eksik olduğunu hissettim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Martch Art Project Pera?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?