Mapaş Madencilik Beypazarı Gray Rose yorumlar

Mapaş Madencilik Beypazarı Gray Rose yakın Haymana Bulvarı, Karşıyaka Mahallesi, Gölbaşı, Ankara, Central Anatolia Region, 06830

  • Adres: Karşıyaka, Haymana Yolu Blv. No:130 D:F, 06830 Gölbaşı/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 530 505 89 36
  • Web sitesi: mapasmadencilik.com
  • Enlem, Boylam: 39.7976979, 32.798388

Mapaş Madencilik Beypazarı Gray Rose, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mapaş Madencilik Beypazarı Gray Rose yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Beypazarı Gray Rose Madencilik Şirketi'nin hizmetinden çok memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapma imkanı da bulunuyor. Atmosfer çok hoş ve dekorasyonu şık. Çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlü. Genel deneyimim olumlu ve ürün/kalite konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tesis ve olanaklar da oldukça temiz ve düzenli. Şirketin hizmetlerinden kesinlikle değer alıyorum.

2023-09-21 Mehmet

Mapaş Madencilik Beypazarı Gray Rose Madencilik Şirketi harika bir deneyim sunuyor. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Atmosfer çok hoş ve dekorasyon çok şık. Personel çok yardımcı ve nazik. Genel olarak memnun kaldım ve ürün/kalite konusunda sıkıntı yaşamadım. Tesisler ve olanaklar da çok temiz ve düzenli. Kesinlikle bu şirketin hizmetlerinden değer alıyorum.

2023-09-21 Fatma

Beypazarı Gray Rose Madencilik Şirketi'nin hizmetlerinden memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapma imkanı da var. Atmosfer ve dekorasyon çok hoş. Çalışanlar son derece yardımcı ve nazik. Genel deneyimim olumlu ve ürün/kalite konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tesis ve olanaklar da temiz ve düzenli. Bu şirketin hizmetlerinden değer alıyorum.

2023-10-06 Ahmet

Mapaş Madencilik Beypazarı Gray Rose Madencilik Şirketi'nden hoş bir deneyim yaşadım. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Atmosfer hoş ve dekorasyon şık. Personel çok yardımcı ve nazik. Genel olarak memnun kaldım ve ürün/kalite konusunda sıkıntı yaşamadım. Tesis ve olanaklar da temiz ve düzenli. Bu şirketin hizmetlerinden değer alıyorum.

2023-10-11 Ali

Beypazarı Gray Rose Madencilik Şirketi'nin hizmetlerinden çok memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapma imkanı da bulunuyor. Atmosfer çok hoş ve dekorasyonu şık. Çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlü. Genel deneyimim olumlu ve ürün/kalite konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tesis ve olanaklar da oldukça temiz ve düzenli. Şirketin hizmetlerinden kesinlikle değer alıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mapaş Madencilik Beypazarı Gray Rose?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?