Makrolab yorumlar

Makrolab yakın Fevziçakmak Mahallesi, Karatay, Konya, Central Anatolia Region, 42050

  • Adres: Fevziçakmak, 5. Sk. 17/1, 42050 Horozluhan Osb/Karatay/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 332 353 87 88
  • Web sitesi: makrolabkonya.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.9161099, 32.5423927

Makrolab, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Makrolab yorumlar
2023-10-01 Ahmet

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi'nden bir tıbbi cihaz satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürünün kalitesi harikaydı ve fiyatı da uygundu. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-01 Ayşe

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi'nin personeli son derece profesyonel ve yardımsever. Bir ürün satın almak için mağazaya gittiğimde, bana tüm bilgileri açıklayan ve ihtiyaçlarımı karşılayacak en iyi seçenekleri öneren bir çalışanla karşılaştım. Ayrıca mağaza içindeki atmosfer çok hoş ve rahatlatıcı. Kesinlikle başka bir ürün almak için geri geleceğim.

2023-10-01 Murat

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi'nde beklemek zorunda kalmadım ve ürün hızlı bir şekilde temin edildi. Personel çok dostça ve yardımcıydı. Ürün kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Mağaza genelindeki deneyimim oldukça olumlu oldu ve kesinlikle tekrar alışveriş yaparım.

2023-10-16 Figen

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi'nden bir ürün satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürün kalitesi mükemmeldi ve fiyatı da uygun. Ayrıca müşteri hizmetleri de son derece yardımcı oldu. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yaptırmadan ürünü temin edebildim. Genel olarak harika bir deneyimdi ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-10-21 Güven

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi, ürünlerinin kalitesiyle ünlüdür ve bir ürün satın aldığımda bu konuda hiç hayal kırıklığına uğramadım. Müşteri hizmetleri de oldukça yardımcı ve profesyoneldi. Mağaza içindeki atmosfer de hoş ve rahatlatıcı. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ancak kaliteye değer.

2023-10-26 Seda

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi'nde geçen hafta bir ürün satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürün kalitesi harikaydı ve fiyatı da uygun. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı oldu. Tek olumsuz nokta, biraz fazla beklemek zorunda kaldığım oldu. Ancak yine de genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-31 Emre

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi'nde bir ürün satın aldım ve oldukça memnunum. Ürünün kalitesi çok iyiydi ve fiyatı da uygun. Mağaza çalışanları da son derece yardımcı oldu. Ürünü hızlı bir şekilde temin etmek için bekleme yapmam gerekti, ancak genel olarak deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-11-05 Meltem

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi'nde bir ürün aldım ve hiç hayal kırıklığına uğramadım. Ürün kalitesi harikaydı ve müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Mağaza içindeki atmosfer çok hoş ve rahatlatıcı. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ancak kaliteye değer.

2023-11-10 Hakan

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi'nden bir ürün satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürünün kalitesi çok iyiydi ve fiyatı da uygun. Müşteri hizmetleri de son derece yardımcı oldu ve beklemek zorunda kalmadım. Mağaza genelindeki deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-11-15 Ebru

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi'nden bir ürün aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürün kalitesi mükemmeldi ve müşteri hizmetleri de son derece profesyoneldi. Ayrıca mağaza içindeki atmosfer çok hoş ve rahatlatıcı. Kesinlikle tekrar alışveriş yaparım.

2023-11-20 Ali

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi, sunduğu ürünlerin kalitesiyle ünlüdür ve ben de bunu deneyimledim. Bir ürün satın aldığımda, müşteri hizmetleri oldukça yardımcı oldu ve ürünü hızlı bir şekilde temin ettim. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ancak kaliteye değer.

2023-11-25 Ecem

Makrolab Tıbbi Cihaz Üreticisi'nden bir ürün satın aldım ve oldukça memnunum. Ürünün kalitesi harikaydı ve fiyatı da uygun. Mağaza çalışanları son derece yardımcı oldu ve beklemek zorunda kalmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Makrolab?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?