Madhu's Istanbul yorumlar

Madhu's Istanbul yakın Swissotel Bosphorus, 2, Bayıldım Caddesi, Maçka, Vişnezade Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34357

  • Adres: Vişnezade, Acısu Sokaği No:19, 34357 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 543 326 81 11
  • Web sitesi: swissotelthebosphorus.com
  • Enlem, Boylam: 41.0405163, 28.9982862

Madhu's Istanbul, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Madhu's Istanbul yorumlar

Yesterday evening we visited Madhus (Istanbul) and it lives up to their London flagship branch. I must say that their restaurant has great ambience with excellent decor and is spacious. The food is tasty and customer service is second to … Daha fazla

Tempura baby ıspanaklı bir başlangıç yedik Onur Bey'in tavsiyesiyle. İmza yemeğiymiş. Çok lezizdi. Ana yemekleri de yemeye doyamadık. İmza kokteylleri kesinlikle denenmeli. Önden ikram edilen soslar bile çok başarılı. Konsept, tavır, yemekler hepsi iyi hissettiriyor. Daha fazla

Hint mutfağına soğuk, uzak birisi olarak yemekleri aşırı baharatlı ve mekanı turistik bulduğumu söylemeliyim. İş yemekleri için tercih edilebilir fakat keyifli yemek için civarda daha iyi seçenekler tabiki var. Daha fazla

2023-10-02 Esra

Dün akşam Madhu'yu (İstanbul) ziyaret ettik ve Londra'nın bayrak gemisi şubesine uyuyor. Restoranlarının harika bir ambiyansa ve mükemmel dekorasyona sahip olduğunu söylemeliyim. Yiyecekler lezzetli ve müşteri hizmetleri birinci sınıf.

2023-10-02 Ayşe

Tempura baby ıspanaklı bir başlangıç yedik Onur Bey'in tavsiyesiyle. İmza yemeğiymiş. Çok lezizdi. Ana yemekleri de yemeye doyamadık. İmza kokteylleri kesinlikle denenmeli. Önden ikram edilen soslar bile çok başarılı. Konsept, tavır, yemekler hepsi iyi hissettiriyor.

2023-10-22 Murat

Madhu çok büyük ve ferah bir restoran. Ambiyansı çok hoşuma gitti. Yemekler de gerçekten lezzetliydi. Özellikle tavsiye ediyorum.

2023-10-27 Merve

Madhu'da yaptığım yemek rezervasyonu çok kısa sürede onaylandı. Bekleme süresi oldukça kısa ve personel son derece profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle geri geleceğim.

2023-11-01 Ahmet

Madhu'da yapılan yemekler gerçekten çok kaliteli ve lezzetli. Malzemeler taze ve yemekler oldukça iyi hazırlanmış. Fiyatlar da makul düzeyde. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Elif

Istanbul'daki Madhu şubesini dün akşam ziyaret ettik ve oldukça etkilendik. Boğaz manzarası muhteşem, yemekler lezzetli ve personel oldukça yardımsever. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-11-11 Serhat

Madhu'daki servis gerçekten mükemmeldi. Personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Yemekler de oldukça lezzetliydi. Mekanın atmosferi de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Aysun

Madhu'da yediğimiz yemeklerin tadı gerçekten harikaydı. Ancak fiyatlar birazcık yüksekti. Yine de denemeye değerdi.

2023-11-21 Okan

Madhu'da yemek yemek gerçekten keyifli bir deneyimdi. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyüktü. Personel de son derece dostça ve yardımcıydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Madhu's Istanbul?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?