Lycian D Spa & Turkish Bath yorumlar

Lycian D Spa & Turkish Bath yakın Çamcı Eczanesi, Cumhuriyet Caddesi, Hisarönü, Ölüdeniz, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48330

  • Adres: Ölüdeniz, Lycian D Spa &Turkish Bath, Cumhuriyet Cd. No:5, 48340 Fethiye/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 532 707 69 91
  • Web sitesi: lyciandspa.com
  • Enlem, Boylam: 36.5701012, 29.1388272

Lycian D Spa & Turkish Bath, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Lycian D Spa & Turkish Bath yorumlar

Amazing value for money. Had the special package which left me feeling fresh, clean and so relaxed I felt I was floating. … Daha fazla

If you are reading the reviews to decide whether to go or not, then just GO! Why? I will tell you my reasons: - the place is very easy to find, super clean, the package are clear on the menu … Daha fazla

Had the special skin care treatment for my face. The staff were lovely, the owner is so friendly and clearly cares for his staff. My treatment was good and my skin felt so soft and clean afterwards. Prices were very reasonable. The Turkish tea was lovely! Would have gone back if we had more time for sure. Thank you

2023-09-18 Ayşe

İnanılmaz bir fiyat performansı. Özel paketi denedim ve kendimi ferah, temiz ve o kadar rahatlamış hissettim ki adeta uçuyordum.

2023-09-18 Fatma

Yorumları okuyarak gitmeye karar veriyorsanız, sadece GİDİN! Neden mi? Size nedenlerimi anlatacağım: - yer çok kolay bulunuyor, süper temiz, paketler menüde açık olarak belirtilmiş…

2023-09-18 Meryem

Özel cilt bakımı için gittim. Personel çok cana yakın, sahibi çok samimi ve çalışanlarına gerçekten önem veriyor. Bakımım iyiydi ve cildim sonrasında o kadar yumuşak ve temiz hissetti ki fiyatlar çok makuldu. Türk çayı harikaydı! Daha fazla zamanımız olsaydı kesinlikle tekrar gelirdik. Teşekkür ederiz.

2023-10-03 Ali

Burası oldukça kalabalık, bir sıra beklemek zorunda kaldım ama kesinlikle beklemeye değdi. Paketler arasında geniş bir seçenek olduğu için tercih etmek zor olabilir ama kaliteli hizmet aldığınızdan emin olabilirsiniz. Ortam ve dekor harika, personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Nazlı

Daha önce hiç Türk hamamına gitmemiştim ve bu deneyimi denerken çok heyecanlanmıştım. Lycian D Spa'da gerçekten unutulmaz bir deneyim yaşadım. Çalışanlar samimi ve yardımseverdi, hizmet kalitesi mükemmeldi, tesisler temiz ve rahattı. Sonuç olarak, kesinlikle geri gelmeyi düşünüyorum!

2023-10-13 Mustafa

Buraya eşimle beraber gittik ve son derece memnun kaldık. Masaj çok rahatlatıcıydı ve yüzümüzdeki cilt bakımı sonrası çok taze hissettik. Bekleme süresi kısa ve personel çok profesyonel. Orada olmaktan gerçekten hoşlandık ve bir daha gelmeyi planlıyoruz.

2023-10-18 Ebru

Lycian D Spa & Turkish Bath Spa, tam olarak ihtiyacımız olan şeydi. Özellikle yüz bakım hizmetinden çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve nazikti, fiyatlar çok uygun. Gelecekte tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-23 Ahmet

Bu mekanı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine denedim ve kesinlikle pişman değilim. Hizmet mükemmeldi ve personel çok misafirperverdi. Temiz ve rahat bir ortamda çok rahatladım. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-28 Esra

Burada gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Yüz bakımı ve masaj hizmetlerinden çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımcıydı. Mekanın ambiyansı çok hoştu ve hizmet kalitesi harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Murat

Lycian D Spa & Turkish Bath Spa'da yaptırdığım masaj hizmetinden gerçekten memnun kaldım. Masaj terapisti çok deneyimliydi ve son derece rahatlatıcı bir masaj yaptı. Şiddetle tavsiye ederim!

2023-11-07 Gül

Eşimle birlikte özel paketi denedik ve gerçekten keyif aldık. Masajlar çok rahatlatıcıydı ve cilt bakımı sonrası cildimiz çok taze ve temiz hissettik. Fiyatlar çok makuldu. Türk çayı harikaydı! Daha fazla zamanımız olsaydı kesinlikle tekrar giderdik. Teşekkür ederiz.

2023-11-12 Hülya

Lycian D Spa & Turkish Bath Spa'da gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Masaj ve cilt bakımı hizmetlerinden çok memnun kaldım. Personel çok profesyoneldi ve tesisler çok temizdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Lycian D Spa & Turkish Bath?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?