Luxar Aydınlatma Satış Ofisi - ODSEL Lighting Sales Office yorumlar

Luxar Aydınlatma Satış Ofisi - ODSEL Lighting Sales Office yakın TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi, 6, Kasap Sokağı, Zincirlikuyu, Esentepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Enlem, Boylam: 41.0676, 29.0111053

Luxar Aydınlatma Satış Ofisi - ODSEL Lighting Sales Office, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Luxar Aydınlatma Satış Ofisi - ODSEL Lighting Sales Office yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Mağazada hizmet almak için uzun süre bekledim ve rezervasyon yapmadım. Ürünlerin kalitesi beni etkiledi, hepsi çok şık ve dayanıklıydı. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve konuşmaları harikaydı. Mağaza atmosferi rahat ve moderndi. Fiyatlar biraz yüksekti ama ürünlerin kalitesi için bunu değerdi. Genel olarak, mağazada harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-20 Fatma

Bu mağazada beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yaptım. Ürünlerin kalitesi harikaydı, hepsi çok orijinal ve zarifti. Çalışanlar çok saygılı ve yardımcı oldular. Mağaza atmosferi ferah ve şık, dekorasyon güzeldi. Fiyatlar biraz yüksekti ama bu harika ürünler için ödenmeye değerdi. Genel olarak, mağazadan çok memnun kaldım.

2023-10-05 Mehmet

Mağazada hizmet almak için çok bekleyiş yoktu ve rezervasyon yapmadım. Ürünlerin kalitesi iyi, hepsi dayanıklı ve şık görünüyordu. Çalışanlar dostça ve yardımcı oldular. Mağaza atmosferi sıcak ve samimiydi. Fiyatlar makul ve uygun. Genel olarak, mağazada güzel bir deneyim yaşadım.

2023-10-10 Şerife

Bu mağazada hizmet almak için kısa bir süre bekledim ve rezervasyon yaptım. Ürünlerin kalitesi harikaydı, hepsi çok şık ve moderndi. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hızlı hizmet verdiler. Mağaza atmosferi ferah ve aydınlıktı, dekorasyon çok güzeldi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da bu kalite için değerdi. Genel olarak, mağazadan çok memnun kaldım.

2023-10-15 Ali

Bu mağazaya gitmek için çok bekledim ve rezervasyon yapmadım. Ürünlerin kalitesinden çok memnun kaldım, hepsi çok sağlam ve modern. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve bilgiliydiler. Mağaza atmosferi ferah ve şık, dekorasyon güzeldi. Fiyatlar biraz pahalı ama bu kalite için makul. Genel olarak, mağazada harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-25 Kemal

Bu mağazada beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yaptım. Ürünlerin kalitesi harikaydı, hepsi çok şık ve kaliteliydi. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve ilgiliydiler. Mağaza atmosferi rahat ve moderniz, dekorasyon çok güzeldi. Fiyatlar biraz yüksek ama bu harika ürünler için değerdi. Genel olarak, bu mağazadan çok memnun kaldım.

2023-11-04 Gülsüm

Bu mağazada beklemek zorunda kaldım ve rezervasyon yapmadım. Ürünlerin kalitesi harikaydı, hepsi çok şık ve orijinaldi. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve cana yakındılar. Mağaza atmosferi ferah ve moderndi, dekorasyon çok güzeldi. Fiyatlar biraz pahalı ama bu kalite için değerdi. Genel olarak, mağazadan çok memnun kaldım.

2023-11-09 Cem

Bu mağazada hizmet almak için beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yaptım. Ürünlerin kalitesi iyi, hepsi modern ve şık. Çalışanlar oldukça yardımcı oldular ve bilgiliydiler. Mağaza atmosferi rahat ve moderndi. Fiyatlar biraz yüksek ama bu kalite için değerdi. Genel olarak, mağazada güzel bir deneyim yaşadım.

2023-11-14 Canan

Bu mağazada hizmet almak için kısa bir süre bekledim ve rezervasyon yaptım. Ürünlerin kalitesi harikaydı, hepsi çok şık ve dayanıklıydı. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hızlı hizmet verdiler. Mağaza atmosferi ferah ve moderndi, dekorasyon çok güzeldi. Fiyatlar biraz yüksek ama bu kalite için değerdi. Genel olarak, mağazaya gitmekten çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Luxar Aydınlatma Satış Ofisi - ODSEL Lighting Sales Office?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?