Love and Bakes Glutensiz Cafe yorumlar

Love and Bakes Glutensiz Cafe yakın Vuslat Park, Şht. Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Blv., Çakırlar, Turgut Özal Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06370

  • Adres: Turgut Özal, 2209. Cd. No:118-2/a, 06370 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 553 821 15 13
  • Enlem, Boylam: 39.9931088, 32.6982713

Love and Bakes Glutensiz Cafe, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Love and Bakes Glutensiz Cafe yorumlar

Amazingly moist and delicious food! Everything is gluten-free and it is the best I've ever tasted. It tastes like glutenous bakes but they are safe for celiac! You can buy there products in bulk and take them home to your freezer!! So I ate … Daha fazla

I'm celiac patient with multiple allergies. This bakery served me well. They are friendly and warm even though we communicated mainly via Google translate. I tried most of their bread. Everything is super amazing . it's my favorite bakery in Ankara. I only wish it's in midtown. Wish them all the best.

Sahipleri çok sıcak kanlı ve cana yakın insanlar. Eşim çölyak hastası olduğu için geldik ve çok mutlu olarak ayrıldık. O kadar müşteri odaklılar ki normal şartlarda kahvaltı vermemelerine rağmen bizi boş çevirmemek için sıcakların dahi … Daha fazla

2023-10-10 Ayşe

Harika nemli ve lezzetli yiyecekler! Her şey glütensiz ve ben hiç tatmadığım en iyisi. Glutensiz yanmak gibi görünen, ama çölyak için güvenli olan yiyecekler. Ürünleri toplu olarak satın alabilir ve evinize dondurabilirsiniz! Bu yüzden orada yedim...

2023-10-10 Cem

Ben çölyak hastası ve birden fazla alerjim var. Bu fırın bana iyi hizmet etti. Google çeviri aracılığıyla iletişim kurmamıza rağmen, dost ve sıcakkanlılardı. Onların ekmeğinin çoğunu denedim. Her şey süper muhteşem. Ankara'daki favori fırınım. Sadece orta şehirde olmasını dilerim. Onlara her şeyin en iyisini diliyorum.

2023-10-10 Ali

Sahipleri çok sıcak kanlı ve cana yakın insanlar. Eşim çölyak hastası olduğu için geldik ve çok mutlu olarak ayrıldık. O kadar müşteri odaklılar ki normal şartlarda kahvaltı vermemelerine rağmen bizi boş çevirmemek için sıcakların dahi...

2023-10-20 Özlem

Harika nemli ve lezzetli yiyecekler! Her şey glütensiz ve ben hiç tatmadığım en iyisi. Ürünleri toplu olarak satın alabilir ve evinize dondurabilirsiniz!

2023-10-20 Ayşe

Ben çölyak hastası ve birden fazla alerjim var. Bu fırın bana iyi hizmet etti. Onların ekmeğinin çoğunu denedim. Her şey süper muhteşem. Ankara'daki favori fırınım.

2023-10-20 Ahmet

Sahipleri çok sıcak kanlı ve cana yakın insanlar. Eşim çölyak hastası olduğu için geldik ve çok mutlu olarak ayrıldık. O kadar müşteri odaklılar ki normal şartlarda kahvaltı vermemelerine rağmen bizi boş çevirmemek için sıcakların dahi dolabını ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar.

2023-11-04 Ebru

Glutensiz yemeklerin lezzetli olup olmadığını merak ediyorsanız, Love and Bakes Glutensiz Cafe'yi denemelisiniz. Glutensiz olmalarına rağmen, yiyecekler inanılmaz lezzetli ve glütenli yemekler kadar lezzetli, hatta belki de daha iyiler. Teşekkürler Love and Bakes!

2023-11-09 Kemal

Love and Bakes Glutensiz Cafe, gerçekten enfes yiyecekler sunuyor. Ekmekleri, kekleri ve pasta gibi tatlıları denedim ve hepsi mükemmeldi. Ben çölyak hastasıyım ve bu cafe benim için bir kurtarıcı oldu. Tüm yiyeceklerini glütensiz olması,, en kaliteli malzemelerle yapılması ve lezzetli olması nedeniyle tavsiye ederim.

2023-11-14 Nazlı

Love and Bakes Glutensiz Cafe'de yemek yemek her zaman harika bir deneyim. Personel çok dost canlısı ve yardımcı oluyor. Yiyeceklerin tadı inanılmaz ve çölyak için güvenli bir şekilde pişiriliyor. Hem kahvaltıda hem de akşam yemeğinde harika seçenekler sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-19 Mehmet

Love and Bakes Glutensiz Cafe, çölyak hastaları için huzurlu bir yer. Yiyeceklerin glütensiz olması harika ve tatları inanılmaz. Personel son derece yardımcı oluyor ve herhangi bir sorunuz veya isteğiniz olduğunda size yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Birçok kez ziyaret ettim ve her seferinde memnun kaldım.

2023-11-24 Sibel

Love and Bakes Glutensiz Cafe'de yemek yediğim için çok mutluyum. Her şey glütensiz ve lezzetli. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Mekan da çok temiz ve düzenli. Tüm çölyak hastalarına tavsiye ediyorum.

2023-11-29 Gül

Love and Bakes Glutensiz Cafe gerçekten harika bir yer. Yiyeceklerin tadı harika ve glütensiz olması büyük bir avantaj. Hem kahvaltı hem de öğle yemekleri harika seçenekler sunuyor. Çalışanlar son derece yardımcı ve misafirperver. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-12-04 Can

Love and Bakes Glutensiz Cafe'nin ekmeği gerçekten şaşırtıcı. Çok lezzetli ve glütensiz olduğuna inanamıyorsunuz. Personel de son derece yardımcı oluyor. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023-12-09 Fatma

Love and Bakes Glutensiz Cafe, çölyak hastaları için muhteşem bir seçenek. Yiyeceklerin glütensiz olması harika ve lezzetleri inanılmaz. Personel çok cana yakın ve yardımcı oluyor. Herkese tavsiye ederim!

2023-12-14 Sevgi

Love and Bakes Glutensiz Cafe, çölyak hastaları için mükemmel bir yer. Yiyeceklerin glütensiz olması harika ve inanılmaz lezzetli. Personel çok yardımcı ve misafirperver. Uzun zamandır müşterisiyim ve hiç hayal kırıklığına uğramadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Love and Bakes Glutensiz Cafe?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?