Lokal - Sinasos yorumlar

Lokal - Sinasos yakın Mustafapaşa, Mustafapaşa Köyü, Ürgüp, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50420

  • Adres: Yukarı, Beyazıt Cd., 50420 Mustafapaşa/Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 384 353 55 40
  • Web sitesi: lokal-sinasos.business.site
  • Enlem, Boylam: 38.5833515, 34.8967798

Lokal - Sinasos, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Lokal - Sinasos yorumlar

Izgara tavuk salata aldim, tek kelimeyle mükemmeldi. Porsiyon ve lezzet aşırı iyi. Bitmek bilmedi diyebilirim. Ellerinize sağlık, fakat çeşitli soguk içecek ve soğuk kahve seçenekleri olmaması benim gibi çoğu müşteriyi üzebilir.. Ve yağmurlu havalarda dışarıdaki masalara şemsiye şart. Daha fazla

Mustafapaşa da severek gittiğim bir yer özellikle pizzası muukemmel İtalya'da bile çoğu yerde böyle pizza yemedim. Güler yüzlü hizmet yer olarak da merkezi bir konumda. Daha fazla

Özenle hazırlanmış, sağlıklı ve lezzetli yemekler. Popüler ve çok özgün bir restoran, rahat ortamı şık mirarisi ile Mustafapaşa Sinasos'da güzel vakit geçirilebilecek en iyi mekan. Fiyat kalite mükemmel. Menü de imzalı yemekler de var. @cem.chef.inspire Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Izgara tavuk salata aldim, tek kelimeyle mükemmeldi. Porsiyon ve lezzet aşırı iyi. Bitmek bilmedi diyebilirim. Ellerinize sağlık, fakat çeşitli soguk içecek ve soğuk kahve seçenekleri olmaması benim gibi çoğu müşteriyi üzebilir.. Ve yağmurlu havalarda dışarıdaki masalara şemsiye şart.

2023-09-20 Ahmet

Mustafapaşa da severek gittiğim bir yer özellikle pizzası muukemmel İtalya'da bile çoğu yerde böyle pizza yemedim. Güler yüzlü hizmet yer olarak da merkezi bir konumda.

2023-09-20 Mehmet

Özenle hazırlanmış, sağlıklı ve lezzetli yemekler. Popüler ve çok özgün bir restoran, rahat ortamı şık mirarisi ile Mustafapaşa Sinasos'da güzel vakit geçirilebilecek en iyi mekan. Fiyat kalite mükemmel. Menü de imzalı yemekler de var. @cem.chef.inspire

2023-09-28 Ayşe

Izgara tavuk salata aldım, tek kelimeyle mükemmeldi. Porsiyon ve lezzet aşırı iyi. Bitmek bilmedi diyebilirim. Ellerinize sağlık, fakat çeşitli soguk içecek ve soğuk kahve seçenekleri olmaması benim gibi çoğu müşteriyi üzebilir.. Ve yağmurlu havalarda dışarıdaki masalara şemsiye şart.

2023-09-28 Mehmet

Mustafapaşa'da severek gittiğim bir yer özellikle pizzası müthiş. İtalya'da bile çoğu yerde böyle pizza yemedim. Güler yüzlü hizmet yer olarak da merkezi bir konumda.

2023-09-28 Fatma

Özenle hazırlanmış, sağlıklı ve lezzetli yemekler. Popüler ve çok özgün bir restoran, rahat ortamı şık atmosferiyle Mustafapaşa Sinasos'da güzel vakit geçirilebilecek en iyi mekan. Fiyat kalite mükemmel. Menüde imzalı yemekler de var.

2023-10-13 Ahmet

Yemekler lezzetliydi fakat serviste biraz yavaştı. Bir dahaki sefere rezervasyon yapmayı düşünüyorum. Restoranın genel atmosferi hoştu.

2023-10-28 Ayşe

Yemekler lezzetliydi ve şık bir ortamda sergilendi. Fakat fiyatlar biraz yüksekti.

2023-11-02 Mehmet

Çok güzel bir restoran. Lezzetli yemekler ve harika bir atmosfer.

2023-11-07 Fatma

Yemekler kaliteliydi ve servis memnuniyet vericiydi. Fiyatlar da uygun.

2023-11-12 Ahmet

Restorana gittiğimde çok kalabalıktı ve beklememiz gerekti. Ancak yemekler lezzetliydi ve fiyatlar makuldu.

2023-11-17 Seda

Hem yemeklerin kalitesi hem de servisin hızı harikaydı. Fiyatlar da uygun.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Lokal - Sinasos?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?