Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. yorumlar

Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. yakın Fevziçakmak Mahallesi, Karatay, Konya, Central Anatolia Region, 42050

  • Adres: Fevziçakmak, 10641. Sk. No:47, 42050 Horozluhan Osb/Karatay/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 4445730
  • Web sitesi: logiba.com
  • Enlem, Boylam: 37.9216685, 32.5381909

Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. yorumlar

Akıllı aydınlatma konusunda uzmanlaşmış yerli firma.

2023-09-26 Ayşe

Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti., akıllı aydınlatma konusunda uzmanlaşmış bir yerli firma. Ürünlerinin kalitesi oldukça iyi ve memnun kaldım. Çalışma ortamı ve atmosfer güzeldi. Bekleme süresi ve rezervasyon konularında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi. Fiyat olarak da değerlendirildiğinde uygun bir seviyedeydi. Müşteri hizmetleri çalışanları son derece yardımcı ve profesyoneldi. Şahsi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. gerçekten kaliteli bir firma.

2023-09-26 Mehmet

Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.'den aldığım ürünlerden oldukça memnunum. Kaliteli ürünler sunmalarının yanı sıra ilk izlenim de oldukça olumlu oldu. Burada beklemek veya rezervasyon yaptırmak gerekmediği için bekleme süresi ve rezervasyon konularında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tesisler ve olanaklar son derece modern ve kullanışlıydı. Fiyat açısından da değerlendirildiğinde oldukça makul bir seviyede olduğunu söyleyebilirim. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı ve güleryüzlüydü. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.'i herkese tavsiye ederim.

2023-09-26 Fatma

Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. ile ilgili deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerinin kalitesi beklentilerimi karşıladı. İlk izlenim de oldukça olumlu oldu. Burada bekleme süresi ve rezervasyon konularında herhangi bir sorun yaşamadım. Tesisler ve olanaklar oldukça temiz ve düzenliydi. Fiyat açısından da gayet makul bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Müşteri hizmetleri ve personel çok profesyonel ve yardımcıydı. Gelecek müşterilere tavsiye ederim.

2023-10-11 Ali

Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti., kaliteli ürünleri ve hizmeti ile tanınan bir firma. Ürünlerinin kalitesi oldukça yüksek ve memnun kaldım. İlk izlenim de oldukça olumlu oldu. Bekleme süresi ve rezervasyon konularında sıkıntı yaşamadım. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi. Fiyat olarak da değerlendirildiğinde makul bir seviyede olduğunu söyleyebilirim. Müşteri hizmetleri ve personel son derece yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

2023-10-16 Ebru

Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. kesinlikle harika bir firma. Ürünlerin kalitesi inanılmazdı ve tam olarak beklentilerimi karşıladı. İlk izlenim oldukça olumlu oldu. Burada bekleme süresi ve rezervasyon konularında sıkıntı yaşamadım. Tesisler ve olanaklar gayet modern ve kullanışlıydı. Fiyat açısından da gayet makul bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Müşteri hizmetleri ve personel çok dostça ve yardımcıydı. Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.'ni çok beğendim.

2023-10-21 Hasan

Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin ürünlerinden oldukça memnunum. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve beklentilerimi karşıladı. İlk izlenim oldukça olumlu oldu. Bekleme süresi ve rezervasyon konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. Tesisler ve olanaklar gayet temiz ve düzenliydi. Fiyat açısından da değerlendirildiğinde gayet makul bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Müşteri hizmetleri ve personel oldukça yardımcı ve profesyoneldi. Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.'ni herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Logiba Aydınlatma Elektrik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?