Likya Quad Safari yorumlar

Likya Quad Safari yakın Beldibi, Kemer, Antalya, Mediterranean Region, 07985

  • Adres: Kümeevleri no:3 Beldibi mahallesi, 07985 Kemer/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 543 666 06 85
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 36.6805431, 30.5572733

Likya Quad Safari, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Likya Quad Safari yorumlar

We had an amazing time on the Likya Quad Safari. We were picked up and dropped off at our hotel. The quads were really easy to ride and our children could have their own, which was great. We went on a 40 minute excursion to a natural spring … Daha fazla

A great host/guide who spoke very good English. The quad bikes were of a good standard and the trip overall for what you pay is worth it. Great views of the mountains and a nice swim in a beautiful scenic lake in the middle of the trip, … Daha fazla

We went on the quad biking tour, it was great day out with amazing views, great host, prices were better than other places, also not going within a massive group is a bonus, would highly Recommend Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Muhteşem bir deneyimdi. Metin bizi otelden aldı ve tekrar bıraktı. Quad'ları kullanmak çok kolaydı ve çocuklarımız kendi quadlarını kullanabildiler, bu harikaydı. Doğal bir pınara 40 dakikalık bir gezinti yaptık ve harika fotoğraflar çektik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Mehmet

Rehberimiz çok iyi İngilizce konuşuyordu ve bizi iyi bir şekilde ağırladı. Quad bisikletleri iyi standartlarda ve ödediğiniz para için genel gezi değerli. Dağların harika manzarasının keyfini çıkarıp, gezi sırasında güzel bir gölde güzel bir yüzme yaptık.

2023-09-24 Derya

Quad bisiklet turuna katıldık, muhteşem manzaralarla harika bir gün geçirdik. Rehberimiz harikaydı, fiyatlar diğer yerlere göre çok daha iyiydi, ayrıca çok kalabalık bir gruba dahil olmamak da bir avantajdı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Ali

Likya Quad Safari'de harika zaman geçirdik. Otelden alındık ve bırakıldık. Quad'lar gerçekten kolay sürülebilir ve çocuklarımız kendi quadlarını kullanabildi, bu harikaydı. Doğal bir pınara 40 dakikalık bir gezintiye çıktık ve harika fotoğraflar çektik.

2023-10-14 Fatma

Çok iyi bir rehber/rehberimiz vardı, çok iyi İngilizce konuşuyordu. Quad bisikletler iyi standartlarda ve genel olarak ödediğiniz para karşılığında değerli bir turdu. Dağların harika manzaralarını gördük ve gezi sırasında güzel bir gölde güzel bir yüzme yaptık.

2023-10-12 Yılmaz

A great host/guide who spoke very good English. The quad bikes were of a good standard and the trip overall for what you pay is worth it. Great views of the mountains and a nice swim in a beautiful scenic lake in the middle of the trip.

2023-10-22 Zeynep

The quad bikes were really easy to ride and our children could have their own, which was great. We went on a 40 minute excursion to a natural spring and took great photos. Highly recommended.

2023-10-27 Mustafa

We had an amazing time on the Likya Quad Safari. We were picked up and dropped off at our hotel. The quads were really easy to ride and our children could have their own, which was great. We went on a 40 minute excursion to a natural spring and took great photos. Definitely recommend.

2023-11-01 Semanur

The quad biking tour was a great day out with amazing views, great host, prices were better than other places, also not going within a massive group is a bonus, would highly recommend.

2023-11-06 Can

We went on the quad biking tour, it was great day out with amazing views, great host, prices were better than other places, also not going within a massive group is a bonus, would highly recommend.

2023-11-11 Elif

Quad bikes were of a good standard, we had a great host who spoke good English, the tour was worth the money, and we had a nice swim in a scenic lake.

2023-11-16 Halil

We had a great time on the Likya Quad Safari. The quads were really easy to ride and our children could have their own, which was great. We went on a 40 minute excursion to a natural spring and took great photos. Highly recommended.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Likya Quad Safari?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?