Life Aquatic Freediving & Yoga School. yorumlar

Life Aquatic Freediving & Yoga School. yakın Kaş Camping, Hastane Caddesi, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 07580

  • Adres: Andifli, Necipbey Cd. No 3, 07580 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 400 88 36
  • Web sitesi: lifeaquatickas.com
  • Enlem, Boylam: 36.199101, 29.632498

Life Aquatic Freediving & Yoga School., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Life Aquatic Freediving & Yoga School. yorumlar

I had such an amazing experience here with Adnan, Yasmíne and Murat! ( and also my fellow students, especially Elif ❤️) I will definitely be back many many times and it’s honestly almost impossible to leave. Great coaching, magical water and a true family of Freediving friends! ???????????? …

I traveled to Kaş just to do the freediving course with Life Aquatic and it overcome my expectations. As a very beginner I am surprised and so happy with my progress during the course. I cant say thank you enough to Adnan who was with me … Daha fazla

I have just completed my Level 2 Freediving course and couldn’t have imagined doing it anywhere else. I discovered Life Aquatic last year when I started my Level 1 with Adnan. I have done a bit of Freediving elsewhere but no one else has … Daha fazla

2023-09-22 Anna

Life Aquatic Freediving & Yoga School ile burada Adnan, Yasmíne ve Murat ile inanılmaz bir deneyim yaşadım! (ve aynı zamanda arkadaşım Elif ❤️) Kesinlikle birçok kez geri döneceğim ve ayrılmak neredeyse imkansız. Harika bir eğitim, sihirli su ve gerçek bir freediving arkadaş ailesi!

2023-09-22 Mustafa

Life Aquatic için Kaş'a seyahat ettim ve beni aştı. Ben çok acemi biri olarak kurs sırasında ilerlememden çok şaşırdım ve çok mutluyum. Adnan'a yeterince teşekkür edemem ki benimle ilgilenen kişi ...

2023-09-22 Ayşe

Level 2 Freediving kursumu tamamladım ve başka bir yerde yapamazdım. Life Aquatic'i geçen yıl Level 1'imi Adnan ile başladığımda keşfettim. Başka yerlerde daha önce biraz Freediving yaptım ama kimse başka ...

2023-10-07 Emre

Oteli ziyaret etmek için doğru yerde olmadığıma karar verdim. Dalış Merkezi beklentilerimi aştı! Harika bir hizmet ve personel, huzurlu bir atmosfer ve güzel tesislerle dolu.

2023-10-12 Ece

Bu dalış merkezi muhteşem! Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Mükemmel tesislere sahipler ve denizin tadını çıkarmak için harika bir konuma sahipler. Kesinlikle geri gitmek için sabırsızlanıyorum!

2023-10-17 Deniz

Bir dalış gezisi için en iyi yerlerden biri! Harika bir atmosfer, mükemmel tesisler ve harika bir çalışan kadrosu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-10-22 Burak

Burası harika bir dalış merkezidir! Personel çok samimi ve yardımseverdir. Suda çok eğlendik ve gerçekten güzel anılar biriktirdik. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-27 Ceyda

Bu dalış merkezi kesinlikle harika! Hizmet düzeyi çok yüksek, personel çok profesyonel ve yardımsever ve tesisler çok güzel. Harika bir deneyim yaşadım!

2023-11-01 Yusuf

Burada arkadaşlarımla inanılmaz bir zaman geçirdik. Personel çok dostça ve eğlenceliydi. Deniz çok güzeldi ve gezimizden gerçekten keyif aldık. Kesinlikle tekrar gelmek istiyoruz!

2023-11-06 Elif

Burada harika bir deneyim yaşadım! Eğitmenler çok profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler çok temiz ve rahattı. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-11-11 Mehmet

Bu dalış merkezi benim beklentilerimi aştı! Harika bir hizmet, güzel bir atmosfer ve sıcak bir personel. Kesinlikle tekrar geleceğim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Life Aquatic Freediving & Yoga School.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?