LİDO SU Yudum bayii yorumlar

LİDO SU Yudum bayii yakın Molla Gürani Caddesi, Şeyhli Mahallesi, Pendik, Istanbul, Marmara Region, 34906

  • Adres: Sülüntepe, Molla Gürani Cd. 25/1, 34909 Şihlı Pendik/Pendik/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 535 948 33 07
  • Enlem, Boylam: 40.9093077, 29.2833912

LİDO SU Yudum bayii, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
LİDO SU Yudum bayii yorumlar
2023-09-23 Ali

Ambiyans ve dekorasyon çok hoş. Ürünlerin kalitesi güzel. Genel olarak çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı oldu. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da sorunsuzdu. Tesis ve olanaklar da iyiydi. Fiyatlar da makul. Şahsi deneyimim çok olumlu. İlk izlenim ve atmosfer hoştu.

2023-09-23 Ayşe

Buradaki dekorasyon çok beğendim. Ürünlerin kalitesinden de çok memnun kaldım. Genel olarak deneyimim çok iyi oldu. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı oldu. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da sorunsuzdu. Tesis ve olanaklar çok iyiydi. Fiyatlar da uygun. Kendi deneyimim oldukça olumlu. İlk izlenim ve atmosfer de güzeldi.

2023-09-23 Mehmet

Buradaki dekorasyon çok sade ve hoş. Ürünlerin kalitesi de fena değil. Genel olarak deneyimim iyiydi. Müşteri hizmetleri ve personel de yardımcı oldu. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da düzgünler. Tesis ve olanaklar idare eder. Fiyatlara gelirsek ortalama. Şahsi deneyimim güzeldi. İlk izlenim ve atmosfer de güzel.

2023-10-08 Zeynep

Ambiyans ve dekor güzeldi. Ürünlerin kalitesi iyiydi. Genel olarak iyi bir deneyimdi. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcı oldu. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da iyiydi. Tesis ve olanaklar da iyiydi. Fiyatlar makul. Şahsi deneyimim iyi oldu. İlk izlenim ve atmosfer de iyiydi.

2023-10-13 Ayhan

Dekorasyon ve atmosfer çok güzeldi. Ürünlerin kalitesi iyi. Genel olarak memnun kaldım. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcı oldu. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da düzgün. Tesis ve olanaklar da iyiydi. Fiyatlar da olması gerektiği kadar. Şahsi deneyimim güzeldi. İlk izlenim de hoştu.

2023-10-18 Hülya

Ambiyans ve dekorasyon hoş. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Genel olarak memnunum. Müşteri hizmetleri ve personel de düzgün. Bekleme süresi ve rezervasyonların sorun yaşatmadı. Tesis ve olanaklar da düzgün. Fiyatları da uygun. Kişisel deneyimim de güzeldi. İlk izlenim ve atmosfer düzgündü.

2023-10-23 Fatma

Dekorasyon ve atmosfer hoş. Ürünlerin kalitesi de iyi. Genel olarak iyiyim. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcı oldu. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da düzgün. Tesis ve olanaklar da düzgün. Fiyatlar da uygun. Şahsi deneyimim de iyi oldu. İlk izlenim ve atmosfer de iyiydi.

2023-10-28 Elif

Ambiyans ve dekor çok hoş. Ürünlerin kalitesi de güzel. Genel olarak çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri ve personel de yardımcı oldular. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da sorunsuz geçti. Tesis ve olanaklar da iyiydi. Fiyatlar da makul. Şahsi deneyimim güzeldi. İlk izlenim ve atmosfer hoştu.

2023-11-02 Murat

Burayı sade ve hoş buldum. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım. Müşteri hizmetleri ve personel de yardımcı oldular. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da düzgün geçti. Tesis ve olanaklar da iyiydi. Fiyatlar da makul. Kendi deneyimim güzeldi. İlk izlenim ve atmosfer de iyiydi.

2023-11-07 Gülnur

Ambiyans ve dekorasyon güzeldi. Ürünlerin kalitesi de hoş. Genel olarak güzel bir deneyim oldu. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcı oldu. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da güzeldi. Tesis ve olanaklar da iyiydi. Fiyatlar da makul. Şahsi deneyimim memnun ediciydi. İlk izlenim ve atmosfer güzeldi.

2023-11-12 Ahmet

Dekorasyon ve atmosfer hoş. Ürünlerin kalitesi de iyi. Genel olarak memnunum. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcı oldu. Bekleme süresi sorunsuz geçti. Tesis ve olanaklar da iyiydi. Fiyatlar da uygun. Kişisel deneyimim de iyi oldu. İlk izlenim ve atmosfer de güzeldi.

2023-11-17 Selma

Ambiyans ve dekorasyon güzeldi. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Genel olarak memnun kaldım. Müşteri hizmetleri ve personel de düzgündü. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da düzgün. Tesis ve olanaklar da iyiydi. Fiyatlar da uygun. Şahsi deneyimim de iyi oldu. İlk izlenim ve atmosfer de iyiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? LİDO SU Yudum bayii?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?