Liberty Hotels Lara Pier yorumlar

Liberty Hotels Lara Pier yakın Lara Caddesi, Kemerağzı Mahallesi, Aksu, Antalya, Mediterranean Region, 07003

  • Adres: Kemerağzı, Kemerağzı Mahallesi Unnamed Road, 07112 Aksu/Antalya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.8525914, 30.8897563

Liberty Hotels Lara Pier, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Liberty Hotels Lara Pier yorumlar

Şiddetle tavsiye edilir. Yemek harika ve çeşitlidir. Odalar her gün çok detaylı temizleniyor. Genel olarak her şey, düzenli olarak, otelin içinde, dışında ve hatta sahilde her zaman çok temiz tutuldu. Personel çok cana yakın, özenli ve yard … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Şiddetle tavsiye edilir. Yemek harika ve çeşitlidir. Odalar her gün çok detaylı temizleniyor. Genel olarak her şey, düzenli olarak, otelin içinde, dışında ve hatta sahilde her zaman çok temiz tutuldu. Personel çok cana yakın, özenli ve yardımsever. Aktiviteler de eğlenceli ve çeşitliydi. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

2023-09-18 Ahmet

Harika bir deneyimdi. Balık tutma iskelesi çok güzel bir ambiyans ve dekorasyona sahip. Hem balık tutarak keyifli vakit geçirebiliyor hem de leziz balık yemeklerinin tadını çıkarabiliyorsunuz. İskeledeki personel çok profesyonel ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Fatma

İskeleye ilk girdiğim an çok etkilendim. Atmosferi çok güzel ve huzurlu. Balık tutmak için gerekli ekipmanlar sağlanıyor ve personel sürekli olarak yardım ediyor. Balık yemekleri de mükemmeldi. Mutlaka tekrar gideceğim.

2023-10-03 Mehmet

Balık tutma iskelesinde geçirdiğim zaman çok keyifliydi. İskeledeki tesisler ve olanaklar çok iyiydi. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Balık yemekleri lezzetliydi ve fiyatlar uygun. Tekrar gitmeyi planlıyorum.

2023-10-08 Zeynep

Balık tutma iskelesi harika bir deneyimdi. Atmosferi çok güzeldi ve personel çok yardımseverdi. Balık tutarken keyifli vakit geçirdim ve sonrasında mükemmel bir balık yemeği yedim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Mustafa

Balık tutma iskelesi için beklentilerimin üzerinde bir deneyimdi. İskeledeki tesisler çok temiz ve düzenliydi. Personel çok ilgiliydi ve yardımcı oldular. Balık yemeklerinin lezzeti de çok iyiydi. Tekrar gitmek istiyorum.

2023-10-18 Gülay

Balık tutma iskelesi çok keyifli bir mekan. Hem balık tutarken eğlenebiliyor hem de güzel bir balık yemeği yiyebiliyorsunuz. Personel çok ilgili ve yardımcı. Temizlik de çok iyi. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-28 Dilara

İskeledeki balık tutma deneyimim çok başarılıydı. Balıkçılık ekipmanları sağlandı ve personel yardımcı oldu. Balık yemekleri de çok lezzetliydi. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-02 İbrahim

Harika bir deneyim. İskele çok güzel ve temiz. Personel cana yakın ve yardımsever. Balık yemekleri lezzetliydi ve fiyatlar uygun. Tekrar gitmek istiyorum.

2023-11-07 Seda

Balık tutma iskelesi çok güzel bir deneyimdi. Hem balık tutmak hem de güzel bir balık yemeği yemek için ideal bir mekan. İskeledeki personel çok ilgili ve yardımseverdi. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Yusuf

Balık tutma iskelesinde harika bir zaman geçirdim. İskeledeki personel çok profesyoneldi ve tesisler çok temizdi. Balık yemeklerinin tadı da çok lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Liberty Hotels Lara Pier?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?