Las Tapas Restaurant yorumlar

Las Tapas Restaurant yakın Beso Restaurant Bistro, 15, Çatal Çeşme Sokağı, Alemdar Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34134

  • Adres: Alemdar, Çatalçeşme Sk. No:5, 34110 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 545 712 40 74
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 41.008693, 28.9739591

Las Tapas Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Las Tapas Restaurant yorumlar

Excellent food and service. Not cheap but very good quality and fresh. Oran and team were simply superb - very attentive and hospitable. Great desserts. Top spot Daha fazla

Lovely lunch! Recommend coming here. We’ve been in Turkey for a few days and this is the best lunch yet. Less pushy welcome than usual. The bread and olives to start were delicious. Great mezze. Nice servers. Complimentary tea. Perfect! Daha fazla

I was waiting for my hotel check-in time and decided to check this place out. Fantastic service and such a peaceful environment. All waiters spoke English( which is hard to find in Istanbul) and joked around. After the meal they saw me … Daha fazla

2023-09-20 Sibel

Mükemmel yiyecek ve hizmet. Ucuz değil ama çok kaliteli ve taze. Oran ve ekibi mükemmeldi - çok ilgili ve misafirperver. Harika tatlılar. Harika bir mekan.

2023-09-20 Ali

Harika bir öğle yemeği! Burayı tavsiye ediyorum. Türkiye'de birkaç gündür buradayız ve bu şu ana kadar en iyi öğle yemeği. Normalden daha az itici bir karşılama. Başlangıçta gelen ekmek ve zeytinler harikaydı. Harika mezelikler. Güzel garsonlar. Ücretsiz çay. Mükemmel!

2023-09-20 Ayşe

Otel check-in zamanımı bekliyordum ve bu yeri kontrol etmeye karar verdim. Fantastik hizmet ve çok huzurlu bir ortam. Tüm garsonlar İngilizce konuştu (İstanbul'da bulmak zor) ve şakalaştı. Yemekten sonra beni gördüler...

2023-10-05 Kemal

Harika bir deneyim! İlk girişim ve atmosfer harikaydı. Yemekler lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Personel çok yakındı ve yardımcı oldu. Tek şikayetim fiyat biraz yüksek olabilir.

2023-10-10 Fatma

Bu restoranda güzel bir akşam yemeği yedik. Yemekler çok lezzetliydi ve servis harikaydı. Fiyatlar biraz pahalıydı ama kaliteye değerdi. Kesinlikle tekrar geleceğiz!

2023-10-15 Murat

Bu restoranda muhteşem bir deneyim yaşadık. Yemekler harikaydı ve servis mükemmeldi. Garsonlar çok dostça ve yardımseverdi. Ambiyans güzeldi ve fiyatlar makuldü. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-20 Gülay

Mükemmel bir restoran! Yemekler harikaydı ve servis mükemmeldi. Personel çok yardımcı oldu ve misafirperverdi. Atmosfer çok güzeldi ve fiyatlar uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-10-25 Şenol

Bu restoranda güzel bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Yemekler lezzetliydi ve servis harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-30 Beyza

Bu restoranı çok seviyorum! Yemekler her zaman taze ve lezzetli. Servis personeli çok nazik ve profesyonel. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ama kaliteye değer. Herkese tavsiye ederim!

2023-11-04 Cihat

Bu restoranda harika bir akşam yemeği yedik. Yemekler lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Restoranın atmosferi çok rahat ve rahatlatıcı. Fiyatlar biraz pahalı olsa da harika bir deneyimdi.

2023-11-09 Sevgi

Bu restoranda harika bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Yemekler çok lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Garsonlar çok dostça ve yardımsever. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ama kesinlikle değerdi!

2023-11-14 Emre

Bu restoranda çok güzel bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Yemekler çok lezzetliydi ve servis harikaydı. Garsonlar çok nazik ve profesyoneldi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, kesinlikle tekrar geleceğiz!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Las Tapas Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?